Mi az a Crossfit, és miért van elítélve testépítős körökben?
Figyelt kérdés
rengeteg meme, meg ilyenek
miertt
2017. nov. 1. 09:18
1/8 anonim válasza:
Mert egy halom gyakorlatot végeznek gyakran szabálytalanul, és szerintem sokszor értelmetlenül. Szóval egy katyvasz az egész.
2/8 anonim válasza:
Gyakorlatilag majdnem ugyan az,mint a strongman,csak kisebb súlyokkal..
3/8 anonim válasza:
Strongman light, tornaora kereteben.
4/8 anonim válasza:
Összetett de főként pszichológiai oka van. Az ember egyik legfőbb motivációja, hogy "nagyszerűnek" érezze magát, ehhez az érzéshez viszonylag könnyen hozzá lehet jutni mások fikázásával.
Az elmondható, hogy a crossfit nem egy kiforrott sportág, ezért ezért lehet veszélyes, de általában akik cinkelik azok nem ezért teszik, mivel nem is ismerik. Legalábbis akkor nem írnának olyat, hogy olyan mint a strongmen. :D
5/8 anonim válasza:
Miért ne lenne olyan?Gyakorlatilag ugyan azok a gyakorlatok vannak benne...Guggolás,felhúzás,helyből felvétel,fej fölé nyomás,traktorkerék,nehéz tárgyak cipelése időre stb..Full ugyan az a 2,legfeljebb a strongman jobban rámegy a fizikai erőre..
6/8 anonim válasza:
Mert ahhoz, hogy rendszeresen kínozd a tested, testképzavar kell, ergo sosem leszel elégedett magaddal és a méreteddel... a testépítők csak nőni és nőni akarnak, sosem elég, így minden értelmetlen ami nem ezt az eredményt hozza...
7/8 anonim válasza:
Nem tudom, engem valahogy különösebben a crossfit se zavar, és a testépítés se. Most ez mennyivel jobb, mint amikor a futók azzal cinkelik a gyúrósokat, hogy három lépcsőfok után infarktust kapnak? Én is mondhatnám, hogy ízültlábú gyíkemberek, de LESZAROM, hogy valaki mást csinál mint én.
8/8 anonim válasza:
Azért a strongman az erősportok királya.Ők nagyok,erősek,és az állóképességük is kiváló.A crossfit meg kb.ennek az utánzata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!