Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehet ez a suhanc naturál?

Lehet ez a suhanc naturál?

Figyelt kérdés
[link]
2017. okt. 24. 18:22
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

2-es ne legyél már olyan idióta hogy azt hiszed hogy csak a nagy emberek koxolnak.

Zyzz-en sem volt sok izom, de a szárazsághoz kellett az okosság.

2017. okt. 24. 18:53
 12/20 Cortez70 ***** válasza:
Igy van, nem csak a nagy tömeghez kell cucc.
2017. okt. 24. 18:55
 13/20 A kérdező kommentje:
9-es, azért írtam hogy suhanc mert ha csak azt írtam volna hogy "lehet naturál" az túl kevés szó lett volna a kérdéshez ^^
2017. okt. 24. 18:57
 14/20 anonim ***** válasza:
A többi sportoló is tolja a kokszot . A küzdősportolók meg eléggé , pláne akik versenyeznek és nem keveset kaszálnak vele .
2017. okt. 24. 18:58
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Azt hiszitek, ti vagytok a helikopterek, úgy néztek, ki mint Justin Bieber, aztán azt hiszitek elértétek a maxot, aki jobban néz ki nálatok, az koxol. Nem értem minek kellett lepontozni, ez az igazság, elérhető, csak laposabban
2017. okt. 24. 19:04
 16/20 Cortez70 ***** válasza:
91%
Ha laposabban, akkor az nem ez a forma. Én mint bieber forma? Ne csinald. :).
2017. okt. 24. 19:08
 17/20 anonim ***** válasza:
59%-os , mit nem értesz azon hogy nem mindenki csak a kinézetért kokszol ?
2017. okt. 24. 19:08
 18/20 anonim ***** válasza:
Engem igazabol csak az zavar, hogy ha jon egy eldontendo kerdes, hogy koxol vagy sem, amire csak a kepen levo srac tudja a valaszt. Egybol jonnek a lepontozo bajnokok, de ha van egy normalis kerdes, amire segito szandekkal valaszolsz, nulla pozitiv visszajelzes, es persze jon egy ket valasz... szanalom.
2017. okt. 24. 19:13
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

“ne legyél már olyan idióta hogy azt hiszed hogy csak a nagy emberek koxolnak”

Az az idióta aki hobby szinten kokszhoz nyúl. Az aki azért vágja tönkre az egészségét, mert jól akar kinézni.

Az az idióta aki muszájból és csak azért edz, hogy színpadi formát hozzon az év minden napjában.

Az az idiótá aki megveszi a konditermekben fake cukrot , koksznak címkézve és ettől várja megváltást és még csak nincs is viszonyítási alapja.

Az az idióta aki naturál maxát sosem hozta ki és már kokszszol.

Az az idióta akinek a természetes teszto szintje közel a nullával volt egyenlő, nem ért el érdeményt naturálban vagy csak szart a kajára az edzésre és ha jön egy ilyen kérdés gond nélkül vágja minden kisfiúra azt, hogy kokszol mert magából indul ki.

Az az idióta aki nem hiszi el, hogy pusztán koksszal jó kajával több zsírmentes izomtomeget tud pakolni fel magára havi szinten mint egy komolyan edző natural társa. Csak a fake koksztól persze hogy nem nő... Placebo hatás nincs hormon szinten. De hol is tudnák bepanaszolni, hogy nem azt kapták amit vettek... Amikor meg egy olyan tanulmányt mutatsz nekik amit egy ponton sem lehet betámadni annyira hiteles, az nem igaz...

Ezekkel az idiótákkal van tele a Gyakori Kérdések!

2017. okt. 24. 20:47
 20/20 anonim ***** válasza:
Mondom, szánalmas. Megint letörlik.. És most nem csak a válaszom törölték le, hanem le is tiltották a fiókot.. Mondjátok el végre, mi volt benne a szabályszegő? :)
2017. okt. 25. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!