Szálkásítás alatt plazma, illetve véradás napján mennyivel kell növelni a tápanyagot?
Én ma adtam vért, most izmosításban vagyok. Nekem azt mondták, a szénhidrátra figyeljek. Két nővérke mondta. Nem tudom mondjuk, nem értek hozzá de 120 g ch fölé mentem 30-cal. Ezt még megengedtem magamnak ma. 😂
Nekem a fehérje sokkal gyanúsabb amúgy, hogy arra is kéne figyelni.
Remek elhatározás egyébként. Ezt én is eldöntöttem egy hónapja, hogy eljarok donornak. Ma voltam először. Buli az életmentes. Három életét is megmenthetsz egy tasakkal.
19L
Úgy, hogy egyetemista vagyok és kell a plazmaadásból származó összeg pl. terembérletre :'D
Viccet félretéve tavaly adtam heti szinten, de nem szálkásítottam. Így nem volt semmi bajom, aznap edzettem is utána. Egyedül a magasabb szénhidrátbevitelre figyeltem. Az, hogy most hogy lesz, jó kérdés :D Ma megyek először vért adni, kívácsni vagyok mi lesz.
Te álltat! :D Előző voltam.
Ha eddig megoldottad majd megoldod most is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!