Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi taplalekra van szuksegu...

Szilard999 kérdése:

Mennyi taplalekra van szuksegunk valojaban?

Figyelt kérdés

Szoval 65kg vagyok 178cm,es ugye elkezdtem edzeni,ugymond tomeget novelni,persze en nemtudtam hogyykell,ettem rizset es csirkemellet minden nap,vettem 100% whey proteint is..amibe csak az van,gondoltam jolesz.Egyik nap meglatogatot az unokatestverem aki testepito szo szerint, (sokan testepitonek nevezik magukat 60kg-al) versenyzet minden fele,elmondtma mit eszek ez az,hogyan edzek,aztmondta ne hogy meghalja megegyszer hogy minden nap rizset eszek,pufasztot rizset es csirkemellet,mit akarok en kihozni?Nincs rajtam semmi ,nem keszulok versenyre,egyek minden amit otthon csinalnak,szalonat is,mert nem vagyok kover,kell enni mindent rakjak magamra hogy aztan tudjak abbol kihozni valamit,nemvagyok 80kg izom hogy minden nap csirkemellet egyek,vegyek szenhidratot az kel,rizset is egyek csak ne annyit (300gr szoktam 1 nap ) mindent mindent egyek mert novesben vagyok ,mindig ugy edzek hogy pl mell :bemelegitek,rakok annyi sulyt hogy 12 megtudjak csinalni de tobbet ne,utana 3x 6-8 nyomjak ki a legnagyobb sulyal,mert akkor fejlodik az izom ha nehez sulyal csinaljuk,nem ugy hogy 30 kg csinalok mellre 12 de meg tudnek 5 nyomni...Aztmondta minek nekem annyi feherje,szenhidrat kell,tudjak minnel tobbet emelni,ha nincs erom nem no az izom,ne vegyek proteint,vegyek szenhidratot,egyek hust meg ilyenek de ne csak rizset es csirkemellet.

-Na ezt mondta,most akkor hallom hogy ha 65kg vagy akkor 2gr/tskg feherjet kel bevinni,meg ennyi meg annyi szenhidratot 1-2 turmixot...most akkor ez az igaz?Ha valaki nem dolgozjatja meg az izmot maximalisan(nem elfarasztasra gondolok) akkor telleg ennyi kell?Vagy amig nem leszek 80kg mert ugye mezomorf testalkatom van,hamar izmosodom,addig ne csinaljak ilyet hogy minden 2-3 oraban rizs es csirkemell?

Valojaban mennyi taplalekra van szuksegunk addig amig nem meg egy rendes tomegunk amit lehet formalni?

2017. okt. 7. 14:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Húú paszmek
2017. okt. 7. 14:15
 2/3 Cortez70 ***** válasza:
100%

Ez így jó nagy katyvasz amit leírtál. Ehetsz sokmindent, nem kell csirke rizsen élni. A makroknak kell meglenni naponta, így belefér ezerféle kaja. Fehérje napi 1,5-2 g x ttkg. Zsír kb 1g x ttkg. Ch meg annyi, hogy jöjjön a havi 1-2 kg tömegnövekedés. Ez valakinél 4g x ttkg és van akinek 6g x ttkg. Ki kell tapasztalni, hogy neked mennyi ch kell.

Nagy súlyos edzés kell naturalban, amibe csak 5-8 ismétlés megy. Kis súlyos bohóckodással kevésbé fejlodsz. Jó edzést!

2017. okt. 7. 14:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagy maglavajsz az igaz,na de koszi :D ment a zold kez :D
2017. okt. 7. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!