Kiss Jenőnek mi az igazi baja?
Az, hogy a filmben el lett mondva, hogy a testépítők nem a tápkiegektől ekkorák, hanem az irdatlan sok koksztól.
Persze ez Jenőnek nem tetszett, mert ő is a biotechtől kapja a pénzét. Azt mondta a Jenő ez nyílt titok és mindenki tudja, utána meg azt mondja, hogy ez olyan mintha a bűvészeknek leplezné le a titkát. Hát az az igazság, hogy nagyon nem tudja mindenki. Én ismerőseim k9zül is 10-ből 9-en simán azt hiszik, hogy az olimpián meg világversenyen mindenki tiszta meg a fehérjés dobozon lévő testépítő attól a fehérjétől lett olyan(és itt diplomás emberekről is beszélek). Sőt elég megnézni itt a gyakorin a kérdéseket. Brutál sokan hiszik azt, hogy a fehérjétől majd izmosak lesznek.
Konklúzió: Németh Pisti csak elmondta amit mi már tudtunk, de az átlag emberek nem.
A Jenőnek meg nem tetszik, mert ő is pont ebből él.
Nekem viszont tetszik, cisnáljon mostmár valami olyan melót is amivel hasznos tagja lehet a társadalomnak, és ne élősködjön a baromi egyszerű embereken.
Elmehetne mondjuk építőmunkásnak. Ja várjál, nem mert csigán edz szuper settel, és még egy talicskát sem tud tolni, mert az nem izolált mozdulat lenne.
Amúgy én is meglepődtem mert szerintem sem mond olyan durvákat. Még így is azt mondja a filmben, hogy fontos a tápkieg, de nem annyira mint ahogy sokan gondolják. Én még ezzel sem értek egyet. Az edzőterembe járók 90%-ának semmi szüksége táplálékkiegészítőkre, fehérjére sem. Esetleg egy gyengébb multivitamin télen, vagy egy omega 3, de jobb azokat is valódi kajából megoldani ha van rá mód.
Szerintem a legdurvább amit mondott talán az, hogy Phil Heath 2016-os formájához képest a 2017-esnek semmi sportértéke nincs, csak a gyógyszerektől függ ezen a szinten, de hát ez sem egy olyan dolog, amin be kéne sértődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!