Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Honnan tudjam mikor vagyok...

Honnan tudjam mikor vagyok kaloriamínuszban?

Figyelt kérdés

Amikor elkezdtem dietazni egy eve, akkor csokkentettem 300 kaloriaval a kajam de kb ugy, hogy nem ettem tobb cukrot, lisztet es maris elkezdtem fogyni.

Most nemreg megallt a fogyas, pedig mar csokkentettem is a kajat es heti 3x edzek sulyzosat, sulyzos utan plusz 40 perc kardio.

Most fogalmam sincs mikor vagyok kaloriadeficitben, mert nem fogyok.

Ezt ilyenkoe hogy lehet kitapasztalni? At amugy is kevesebb mennyisegu kajan csokkentsek?

Tobb edzes nem fer bele az idombe, tobb kardio sem.

2017. szept. 23. 11:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem írtál sem életkort, sem nemet. így kicsit nehézkes.
2017. szept. 23. 12:11
 2/4 anonim ***** válasza:
A kajád összetételét változtasd úgy, hogy sokat egyél, telítsen el, soha ne legyél éhes, mert akkor a szervezeted azt fogja hinni, hogy éhezel, ezért visszatartja a zsírt és helyette az izomból fogsz fogyni. Szóval egyél sokat, de még kevesebb kalóriát tartalmazzon amit eszel. Ha már az edzést nem tudod fokozni..am napi 3x bőven jó is..
2017. szept. 23. 12:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Ki kell tapasztalni, máshogy nem megy. Nem fogysz? Akkor nem vagy mínuszban, nyilván.

Ha sok edzés és kevés étel mellett van ez, az necces, ilyenkor nem tudok mit mondani. Mégis mennyit eszel, milyen adatokkal?

Az nem igaz, hogy éhség esetén máshogy működik a test. Izombontás rossz étrendnél vagy koplaláskor van. Az éhség egy elég fura dolog, kalóriatöbbletben is lehet éhezni, koplaláskor is lehet jóllakottnak lenni... Ez csak egy jelzés, a test alapvető működését nem befolyásolja.

2017. szept. 23. 17:34
 4/4 anonim ***** válasza:
amikor fogysz, ilyen egyszerű.
2017. szept. 23. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!