Milyen technikával fejlődhetnék a vízszintes húzódzkodásban?
Heti háromszor szoktam végezni a gyakorlatokat és mindben fejlődöm csak ebben nem,mondjuk mondták hogy ezzel meg fogom szívni de már el telt 2 hónap is és nem nagyon van változás.
Aki jártas ebben esetleg tudna ajánlani valamit?Persze tudom hogy ami másnak segített az nekem nem biztos hogy fog,meg hogy magam kell kitapasztalni,de azért a saját káromon nem szeretnék tanulni.
Köszönöm szépen előre is! 28/F
Nem vagyok hozzá elég erős igen...de oda figyelek a táplálkozásra és rendszeresen csinálom,de valamiért nem nő az ismétlés szám,mindig ugyan annál a pontnál fáradok el.
Lehet hogy ebből a gyakorlatból a heti 3 kevés vagy nem tudom,de arra szeretnék választ kapni hogy ezen hogy tudnék változtatni
Köszönöm
Esetleg az használna ha mondjuk minden nap megcsinálnék annyit ami megy még teljesen,hétvégén pihennék és utána megpróbálnám a sorozatot hogy megy e több?
Ennek lehet értelme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!