Miért szűntek meg a shopbuilderes termékek?
Figyelt kérdés
Zablisztet szoktam ott venni, de látom megszűnt minden termékük forgalmazása.
Tud valaki valamit?
2017. szept. 16. 09:48
1/2 anonim válasza:
Több gyanús haláleset történt, másoknak volt, hogy leszakadt karja vagy a lába. Régóta fogyasztod a termékeiket?
2/2 anonim válasza:
Nekem az 500db-os cvitamin nagyon hiányzik, jó árban volt. Rá is kerestem a termék alatt ezt írják:
(Próbálkozunk felújítani, de sajnos akivel gyártattuk, már nem tud jó árat adni a cévitaminra ("állítólag" világpiaci ára miatt), drágán meg nincs értelme csinálni, lejár a raktárunkban, ha nem veszi senki. - szerk. megj.)
-Egyébként kreatint, meg builder packot lehet venni, szóval nem minden termékük szűnt meg, csak gondolom azok amiket már nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!