Te hová bújnál, ha egy edzőterem bérlet lennél?
Figyelt kérdés
Este leraktam az ágyam mellé, hogy közel lehessünk egymáshoz, de eltűnt. Lehet úgyérzi kihaaználom. Már mindenhol néztem. Hianyzik. Már nagyon el akarom vinni egy körre.
Vagy lehet elrabolták?
Mi tévő legyek?
2017. aug. 29. 15:45
3/6 anonim válasza:
Kardió részlegnél, úgy se használja senki
4/6 anonim válasza:
Sajnos nem tudom a választ, de gratulálok, a testépítés humor szekcióját általában harmatgyenge evidens trollok uralják, de ez egészen más :)
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszul érzem magam. Elvittem helyette egy utcalányt (napijegy), de sokat is kért, meg nem is volt vele olyan jó. Vissza akarom kapni. Remélem estére hazajön, már megnéztem a kedvenc helyeinken, de semmi. Lehet megcsal?
2017. aug. 29. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!