Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Időszakos böjtölédről vélemények?

Akos000 kérdése:

Időszakos böjtölédről vélemények?

Figyelt kérdés
Ti próbáltátok már? Ha igen akkor tényleg nem zsírosodtok annyira tömegelésnél? Illetve jobb mint a 3 oránkénti kajálás?

2017. aug. 27. 19:47
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy ezen múlik a zsírosodás, de tapasztalatom nincs benne.

Nincs olyan, hogy jobb-e. Van, aki nem bírja az időszakos böjtöt, s van, aki csak azt bírja, gondolom, a többség a kettő között van. Próbáld ki s ha beválik, csináld, ha nem, nem, a táplálkozás környékén alapvetően ez van, senki nem mondja meg előre, neked konkrétan mi fog beválni.

2017. aug. 27. 20:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Én szálkásításhoz használtam. Nekem bejött. Tömegelés nem tudom mit jelent nálad ha a sok a kaja akkor valószínűleg jobban járnál 4-5 kajával egész napra elosztva.
2017. aug. 27. 21:05
 3/8 anonim ***** válasza:
72%

Az időszakos böjtölésnek nem ez a lényege. Ha szándékosan sokat eszel minden nap ("tömegelsz") akkor zsírosodni fogsz.

Ha csak arra figyelsz hogy kizárólag egészséges, tiszta kajákat egyél, de a mennyiségre egyáltalán nem, és csak éhség alapján csinálod akkor az időszakos böjtöléssel könnyen tarthatsz egy szálkás formát.

2017. aug. 27. 23:06
 4/8 Cortez70 ***** válasza:
Semmi extra, ugyanolyan format hozok így is, úgy is.
2017. aug. 28. 04:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, szerintem inkább maradok a 3 óránkénti kajánál mert kétlem hogy be tudnék vinni 8 óra alatt 75 g zsírt , 150 g fehérjét és 330 g ch t.. Szét is durrannék
2017. aug. 28. 10:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Látom itt nem igazán tiszta hogy mi az időszakos böjtölés célja. Először is, ezt csak szálkásításnál használják, tömegelésnél fölösleges. A célja az, hogy akinek problémát okoz a kevés étel és nem bírja kontrollálni magát emiatt, az egy 8 órás időszakban jól bekajál és nem lesznek ilyen problémái. Nem fogsz tőle kevésbé zsírosodni vagy többet fogyni, az még mindig a kalória bevitelen múlik. Tömegelésnél meg nem is ajánlott, mert nem igazán fog lemenni annyi kaja, meg nem hiszem hogy ott lenne olyan probléma hogy éhes az ember.
2017. aug. 28. 11:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Vélemény elmaradt: számomra fölösleges, ha van minimális önfegyelme az embernek akkor nem kéne problémának lennie.
2017. aug. 28. 11:39
 8/8 anonim ***** válasza:

1. [link]

2. [link]

2017. aug. 28. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!