Akos000 kérdése:
Időszakos böjtölédről vélemények?
Figyelt kérdés
Ti próbáltátok már? Ha igen akkor tényleg nem zsírosodtok annyira tömegelésnél? Illetve jobb mint a 3 oránkénti kajálás?2017. aug. 27. 19:47
1/8 anonim válasza:
Nem hinném, hogy ezen múlik a zsírosodás, de tapasztalatom nincs benne.
Nincs olyan, hogy jobb-e. Van, aki nem bírja az időszakos böjtöt, s van, aki csak azt bírja, gondolom, a többség a kettő között van. Próbáld ki s ha beválik, csináld, ha nem, nem, a táplálkozás környékén alapvetően ez van, senki nem mondja meg előre, neked konkrétan mi fog beválni.
2/8 anonim válasza:
Én szálkásításhoz használtam. Nekem bejött. Tömegelés nem tudom mit jelent nálad ha a sok a kaja akkor valószínűleg jobban járnál 4-5 kajával egész napra elosztva.
3/8 anonim válasza:
Az időszakos böjtölésnek nem ez a lényege. Ha szándékosan sokat eszel minden nap ("tömegelsz") akkor zsírosodni fogsz.
Ha csak arra figyelsz hogy kizárólag egészséges, tiszta kajákat egyél, de a mennyiségre egyáltalán nem, és csak éhség alapján csinálod akkor az időszakos böjtöléssel könnyen tarthatsz egy szálkás formát.
4/8 Cortez70 válasza:
Semmi extra, ugyanolyan format hozok így is, úgy is.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, szerintem inkább maradok a 3 óránkénti kajánál mert kétlem hogy be tudnék vinni 8 óra alatt 75 g zsírt , 150 g fehérjét és 330 g ch t.. Szét is durrannék
2017. aug. 28. 10:58
6/8 anonim válasza:
Látom itt nem igazán tiszta hogy mi az időszakos böjtölés célja. Először is, ezt csak szálkásításnál használják, tömegelésnél fölösleges. A célja az, hogy akinek problémát okoz a kevés étel és nem bírja kontrollálni magát emiatt, az egy 8 órás időszakban jól bekajál és nem lesznek ilyen problémái. Nem fogsz tőle kevésbé zsírosodni vagy többet fogyni, az még mindig a kalória bevitelen múlik. Tömegelésnél meg nem is ajánlott, mert nem igazán fog lemenni annyi kaja, meg nem hiszem hogy ott lenne olyan probléma hogy éhes az ember.
7/8 anonim válasza:
Vélemény elmaradt: számomra fölösleges, ha van minimális önfegyelme az embernek akkor nem kéne problémának lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!