Folyamatosan napi 2000 kalóriával ez reális cél?
21F, 170 centi, 70kg
Napi 2000 kalóriabevitel alkalmas az úgynevezett "lean muscle mass" növeléséhez (szép lassan, fokozatosan)?
Anno 1 évig tömegeltem, de annak az eredménye csak elhízás lett, így a motiváció is elfogyott és abbahagytam az edzést. Akkor 80kg voltam, 60-ról indulva.
Idén 4. hónapja edzek folyamatosan, ezúttal egy 2000 kalóriás diétával (ami letakar napi 150g fehérjét, sacc 250-300g szénhidrátot és 50-60g zsírt), heti 4 súlyzós edzéssel és heti 3 kardióval.
69kg-ról indultam, most vagyok 71. Az alakom sosem volt ilyen jó, a hasamnál is kezdenek kirajzolódni a kockák.
A kérdésem az, hogy ezzel a 2000 kalóriás diétával és mozgáskultúrával 2-3 év alatt sikerülhet-e izomzatot építve felszökni 75-80kg közé, megőrizve a szálkásságot? Ez lenne a célom, semmi több.
Én 2500 kalóriás étrendet használtam diétázáshoz és majd meghaltam annyira éhez voltam :D ... Viszonylag még kezdő lehetsz, de a 2000 kalória nagyon kevés az izom építéshez.
Én 180 magas 90kg vagyok, ami nekem működik az valószínűleg neked nem fog... éppen ezért hülyeség lenne elmondanom az én edzés tervemet vagy étrendemet.
Keress fel egy dietetikust. Mindegy milyen helyzetben vagy, 5-10 ezer forintot megér, hogy jól indulj el és ne pocsékolj energiát és időt egy számodra nem megfelelő étrendel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!