Kreatin szedésének szabályai?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 1 éve edzem és szeretnék elkezedni Kreatin kapszulákat szedni! 65 kilo vagyok.
Ezt a kiszerelést rendeltem meg a Kreatinbol.
Esetleg írnátok rola véleményt,és mindent amit a kreatin szedéséről tudni kell? Hany gramm kreatin van egy ilyen kapszulában?
2017. aug. 16. 22:13
11/11 anonim válasza:
Nálam amikor elkezdem akkor brutál többlet erő érzést és kitartást hoz, aztán pár hónap folyamatos szedés után már nem is érzem, hogy segítene. Aztán minimum egy hónap kihagyás után megint újra kezdve a szedést, megint jó erőt, és kitartást ad. Gyorsabban frissül tőle az izom. Ehhez még a HMB ad hozzá majdnem ugyanannyit. Sőt a citrulin malátot is kipróbáltam sőt szedem azóta. Abból az út elején bevettem kettőt és később egy órával még kettőt és amikor már kicsit fáradni kezdtem, még kettőt. Na ez már kicsit sok volt úgy éreztem. Nagyon bedurrantam tőle és éreztem, hogy nem fárad a lábam tekerés közben, pontosabban mindig frissnek érzem ezektől az izom energiát, ahol máskor elég kemény volt nyomni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!