Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítés természetes módon,...

Testépítés természetes módon, porok nélkül?

Figyelt kérdés
Melyek azok az ételek, amelyek helyettesítik ezeket a porokat? Én azokat a számba nem veszem. Se fehérjét, se tömegnövelőt.
2017. aug. 13. 12:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem kellenek kiegészítők ha sima ételekkel is tudod fedezni a tápanyag szükségletet.
2017. aug. 13. 13:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Fehérjék: hús, túró, tejtermékek, stb.
2017. aug. 13. 13:10
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Sehogy se fogsz kinézni azt már most tudom.

Mi az hogy a szádba nem veszed? Semmi káros hatásuk nincsen. Ez nem szteroid. Gondolom nagy súlyokat se fogsz használni, te tuti a kezedbe nem veszed. Túl nagy a sérülésveszély. :) :)

2017. aug. 13. 14:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A tápkiegipar a legnagyobb átverés szerintem, épp azért mert az élelmiszeripar kritikájával és az egészséges életmód promózásával népszerűsítik magukat.

Semmi szükség táplálékkiegészítőkre, esetleg omega 3, nagyon max egy kis C-, vagy D-vitamin időszakosan.

Vicces de tulajdonképpen a fehérjebevitelt még egy vegán étrenddel sem olyan nehéz megoldalni. Könnyebb mint egyesek gondolnák. Reálisan mennyi fehérjére lehet szüksége egy hobbisportolónak? Napi fél kiló húsnál biztos nem kell több de akkor csak azt vettük, hogy más nem eszel, ha eszel halat, túrót, tojást akkor már eleve nem kell annyi.

2017. aug. 13. 15:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Sárga kapszula című ebookot olvasd el... ameddig az alapokkal nem vagy tisztában, addig nehéz bármilyen tanácsot adni.
2017. aug. 13. 15:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Buta vagy :(
2017. aug. 13. 20:53
 7/10 anonim ***** válasza:

4-es válaszoló, azért azt tudod, hogy a táplálékkiegészítők között nem csak fehérje van.

Fehérjének egy célja van, hogy mivel nincs csoki, gumicukor meg egyéb lósz@r, így lehet "nassolni". Olyan ételeket lehet velük helyettesíteni amik egyébként egy diétát hazavágnának. Gondolok itt pl a reggeli zabpehelyre. Tej helyett sokkal jobb pl csokis fehérjével.

Vitamin meg igenis kell, mert tudom 50 éve senki se szedte azt nem voltak betegek, de 50 éve nem is volt ilyen szar a levegő és nem szennyezték magukat az emberek ennyi káros anyaggal mint most. Nyilván ha van pénz napi 2 kiló paradicsomot megenni akkor nincs értelme a kiegnek, de azt be kell látni, hogy mind a fehérje mint a vitaminok legolcsóbb bevitele a táplálékkiegészítőkkel van.

2017. aug. 13. 21:18
 8/10 anonim ***** válasza:

Nagyrésze fel sem szívódik a megfelelő segédanyagok nélkül, a szádon bevinni max addig olcsóbb, aztán kipisiled/kakilod...

Napi fél-1kg gyümölcsöt/zöldséget meg kéne enni egy efészséges étrendben és nincs is semmi vitaminban hiányod...

2017. aug. 13. 22:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Aki itt lehurrogja az embereket, mert nem kérnek a tápkiegekből, nagyon buta és bedől a sok áltudományosan tesztelt trendi semmit nem érő csodaszereknek. Fehérjét simán beviszi az ember kajából. szén hidrátot még könnyebben..A vitaminoknak meg porcerősítő/izületvédőnek van értelme szerintem, mert pl a zöldségek gyümölcsök amiket a boltban veszel 0 vitamint tartalmaznak. alapból zölden szedik le őket, kényszerérettek, meg a vitamin állásában el is bomlik. csak vegyszert viszel be velük mást nem. A házi "bio" friss zöldség még úgy ahogy jó, de az is csak bizonyos időszakokban áll rendelkezésre..tehát a vitaminokat én is veszem, meg az izületvédőt. semmi mást.
2017. aug. 18. 21:44
 10/10 anonim ***** válasza:

Jó hogy áltudományozol aztán lököd a legnagyobb áltudományos marhaságot, hogy a mai zöldségben/gyümölcsben nincs semmi...

Halott lennék ha így lenne, mivel csak azt eszem 12 éve...

2017. aug. 18. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!