Csomó keletkezett a szteroid szúrás helyén. Mit tegyek?
Fenékbe szúrtam 1ml Blendon 500 at.
Estére begyulladt és fájt.
(Minden steril volt, én arra gyanakszom hogy allergiás vagyok egyik összetevőjére)
Rá 3 napra ment a másik felébe jó hülye fejemmel...
Ugyan úgy begyulladt.
Annyira fáj hogy alig birok feküdni vagy ülli, edzeni sem tudok járni.
Ólomectes kenőcscsel 3 éjjel bekentem mint a kettő felét.
A piros elmúlt, de keletkezett görcs mint a kettőben és rettenetesen fáj.
Lázam volt 4 napig de már nincs.
Dokihoz nem merek menni, oda majd csak akkor ha ki kell vágni.
Volt nektek ilyen?
Kifakad magától vagy felkell vágni?
Életem első szúrása volt, de már nem fogom többé csinálni nekem nem éri meg.

Tipikus, amikor hozza nem erto emberek csinaljak a kecskeolban, es telebsszak benzil alkohollal. Eleve arra kene gondolni, hogy 500mg-ot fel sem lehet oldani 1ml-ben ilyen formaban. Magyarul az az egesz kamu. Meg a 350-es szusztak is aluldozisoltak rendesen.
Elso szurasnal szokott ilyen lenni, meg sokadik kuranal is tapasztaltam, bar a lazat meg nem. Ne aggodj, elmulik, a tobbi egyre enyhebb lesz. A vege fele mar egyaltalan nem is szokott gyulladni, meg 3-4 ml sem. :)
Esetleg hideg vizes borogatast probald, kicsit segit.
Kösz szépen a válaszokat.
Most meglepődtem hogy a gyakorikerdeseken találkozni normális segítő emberekkel :)
Akkor nem kell kidobnom a maradék 8 szúrásra valót?
Esetleg fél miligrammot szúrnák be 3 naponta?
Tudom hogy kevés de hozzá kell szoknom.
Vagy dobjam ki és vegyek Test-P -t meg a többit külön ne komplex cuccokat?

elmúlt és semmi nyoma.
beszúrtam a következőt egy kicsit lejebb és ott még roszabb volt a helyzet. Ráment a gerincemre meg a medencecsontra sokkal roszabb volt mint az első 4 szúrás.
8 napig lázas voltam. És azóta befejeztem.
Redeltem Test E meg decat remelem nem gyullad
Ahogyan először gyulladt be az még kibirható volt, csak annyi hogy nem tudtam legpressezni vagy guggolni, vagy hasazni. De az utolsó ami lejebb ment az durva volt, már fekvenyoni se, hátra ne tudtam dőlni a padon annyira fájt.
Paralent kelett szednem minden nap lehúzza a lázat, szeritnem ideget találtam. De már ennek semmi nyoma minden OK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!