Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményed erről az...

Mi a véleményed erről az amatőr kondis felsőtestről? Kép

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Mekkora lehet a kar? És milyen benyomást kelt? Én elégedett lennék egy ekkora karral,kinéz vagy 40-41nek.

2017. júl. 29. 22:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 anonim ***** válasza:
34%
Én csak kommenteket jöttem olvasni.
2017. júl. 30. 17:42
 52/85 anonim ***** válasza:
27%
Koxos gyere, te most komolyan itt vered magad koxoskent a naturaloknak?
2017. júl. 30. 18:20
 53/85 anonim ***** válasza:
36%
Mellesleg meg naturalban sem lenne nagyszam az, amit koxal elertel masfel ev alatt.
2017. júl. 30. 18:22
 54/85 anonim ***** válasza:
54%
Alaposan ki van bszva XDXD
2017. júl. 30. 18:24
 55/85 anonim ***** válasza:
71%
Az esztétikáról szól a testépités nem a rúd parizer karokról. xd
2017. júl. 30. 22:38
 56/85 A kérdező kommentje:
Te vagy a rúd parizer
2017. júl. 30. 23:36
 57/85 anonim ***** válasza:
0%
Mutass itt jobb natural format te raklap sz4r 52es. Verjed a nyalad sehogy se nezel ki.
2017. júl. 31. 00:46
 58/85 anonim ***** válasza:
65%

Annyi koxal, amennyi benned van, en nem ott tartanek ahol te, de meg igy, hogy en natural vagyok sincs rajtam kevesebb izom, mint rajtad koxal. Szerinted jobb lennel te akar a kerdezonel is, ha natural lennel? Semmivel nem lennel jobb a masfel eveddel, azzal a szar alappal ahonnan indultal. Annyi a kulonbseg koztetek, hogy te koxolsz, o meg nem.

Meg folyton az IQ-val jossz. Gondolom, kitoltottel valami szar netes tesztet, amin az jott ki, hogy zseni vagy, es el is hiszed. Hatalmas IQ-ra val, hogy mar kezdokent nyomjuk magunkba a koxot, azert, hogy tudjunk menozni a gyakori kerdeseken.

2017. júl. 31. 03:08
 59/85 anonim ***** válasza:
52-es voltam.
2017. júl. 31. 03:10
 60/85 anonim ***** válasza:
16%
Rakjál képet és mindenki megbizonyosodik. Itt mindenki tud ugatni semmi bizonyítékkal, hatalmas a pofátok, közbe egyikőtök sem néz ki sehogy, pár emberen kívül, ők még sem ugatnak soha, de érdekes. Ennyit ér a szavatok. Kértek képet, hogy jobb-e annak a formája, aki azt mondja a kérdezőre, hogy sz4r a forma, erre kiderül, hogy jobb, aztán azt mocskoljátok csak, de ti nem mutattok semmit, hogy jobb lenne. Vicc az egész banda. Mondtam már, mutassatok egy jobb naturál formát, mert arról ugattok, hogy naturálon ennél jobbat elértek. Na, várom a képet. Ne mellé beszélj, hanem küldj képet, ha te jobban nézel ki naturálon, vagy itt bárki (Cortezen kívül, mert ő érdekes módon soha egy rossz szót nem mondott nekem, se itt, se privátban.), akkor elismerem, de így, hogy csak a szájcséplés megy.. :D Hiteltelen kis gyökér vagy, aki próbálja kompenzálni magát azzal, hogy próbál lehúzni. De nem hat meg, én tudom, hogy mit akarok és el is érem, attól, hogy itt van pár világtalan, aki burokban él. Mutasd a képet gyerek, aztán beismerem. :)
2017. júl. 31. 06:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!