Tesztoszteronfokozó és pajzsmirigy?
BioTechUSA Tribooster
esetleg más
Tribulus terrestris (KIRÁLYDINNYE)
alapú készítményt
28 évesen pajzsmirigy-hajlammal (anyukám és nagymamám is műtötték miatta)
Érdemes szedni?
Megoldást jelenthet a pajzsmirigy-problema okozta elhízásra és az esetlegesen felborult hormonhaztartasra, alacsony tesztora ?
Orvosra és gyógyszeres kezelésre egyelőre nincs szükségem,
fokozott jod-bevitelt javasolták mivel még nem súlyos.
Köszönöm a válaszokat,
F/28
Szerintem nem bántja a pajzsmirigyet, de ezt a dokiddal beszéld meg. Kollégámnak a perui kovaföld kiütötte a pajzsmirigy gyógyszert, csökkent a tiroxin mennyisége, ismét fáradékonyabb lett, stb.
Ha te a jódbevitelre jól reagálsz, akkor elvileg nem lehet gond, de nem árt a kontroll.
Más kérdés, hogy sokat nem ér a tesztoszteron fokozó
"Más kérdés, hogy sokat nem ér a tesztoszteron fokozó"
Akkor sem ha mondjuk a pajzsmirigy dolgok miatt alacsonyabb mennyiségű tesztoszteron termelődik?
"Akkor sem ha mondjuk a pajzsmirigy dolgok miatt alacsonyabb mennyiségű tesztoszteron termelődik?"
Akkor lehet, de én úgy tudom, hogy a kettőnek nincs egymásra hatása. A tesztoszteron termelésért negatív feedback hatással az agyalapi mirigy felelős, igaz, hogy a pajzsmirigyért is, de más hormonokkal dolgozik.
Amennyiben az agyalapi mirigyeddel lenne baj, akkor esetleg összefüggene.
De inkább egy orvossal beszélj.
A tesztoszteron fokozó táplálék-kiegészítő pedig inkább csak marketingfogás, nem ér szinte semmit.
De a dokiddal monitorálhatjátok. Kezd el szedni, és majd látszik a vérképen, hogy mi a helyzet a tiroxinnal, meg mérhet teszto szintet is.
Mit kell ezzel szarakodni?
Vényre még anabolikus szteroid is kapható, legalább is itt amcsimban igen.
Ha az orvos látja hogy alacsonyabb és indokolt akkor felírja. Viszont ha nem akkor nem kell ilyen hülyeségeket venni ami semmit nem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!