Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hozható naturálban?

Hozható naturálban?

Figyelt kérdés
[link]

2017. júl. 24. 23:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
16%

Azt azert illik figyelembe venni, hogy itt olyan arctalan, sehol sem jegyzett emberek mondanak konkret tenyeket, akik azoknak az eredmenyeknek a kozeleben sincsenek. Sajnalatos, hogy rengetegen innen tajekozodnak, ahol arctalan noname emberek dobalnak be olyan tanacsokat, hogy edz nagy sullyal, alapgyakorlat. Ertem en, hogy konnyebb igy. Kiprobalom talan enis, hogy naturalkent, doppingszert hasznalokat kicsinyitek le, mert nem vagyok olyan nagy. Pedig ok izolalnak is... ejnye bejnye.

Udv

2017. júl. 25. 15:31
 12/15 anonim ***** válasza:
11. Akkor hozd ha tudod naturalba, mi tapasztalat alapján beszélünk, nem az alapján hogy ő esküszik arra hogy natural.
2017. júl. 25. 15:46
 13/15 Klanwarrior ***** válasza:
100%
Senki nem kicsinyíti le a doppingosokat. El vagy tévedve ember. Kérdezte a srác, hogy ez hozható-e naturálban. Válaszoltunk, nem köpködtünk senkit.
2017. júl. 25. 15:48
 14/15 A kérdező kommentje:

Én sem voltam benne biztos, hogy tiszta, ezért is kérdeztem.

Mindenkinek aki a kérdésre válaszolt adtam egy zöld kezet.

2017. júl. 25. 15:57
 15/15 Cortez70 ***** válasza:
Senki nem ott lekicsinyítve. Koxal meg lehet izolalgatni, de naturalban tényleg nagy súlyos edzés kell.
2017. júl. 25. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!