Ha már csak a fizikum fenntartása a cél mennyire lehet ledobni az edzés sűrűséget? (illetve mindent ami a testépítés életmóddal jár)
Figyelt kérdés
8 év körül edzek naturálban, a legtöbbször heti 5 nap, nyújtással bemelegítéssel együtt kb 2 órás edzéseim voltak, emellett baromi magas kalóriájú, de tiszta étrend.
Most már elégedett vagyok a külsővel, csak fenntartani szeretném.
ötletek, esetleg személyes tapasztalatok?
2017. júl. 24. 20:52
1/3 anonim válasza:
Szerintem például centivel mérve az adatait vagy fotoval ki tudod tapasztalni, milyen edzések mellett és etrenddel nem csökken az izomtömeg, még ha az épülés nem is folytatodik. Szerintem teszteld mérésekkel.
2/3 anonim válasza:
Az edzés sűrűséget azt pont hpgy tartani kéne, mert az tartja meg az izmot és az izomtónust, ellenben a volumenből próbálj keg levenni annyit, hogy a max súlyok ugyanúgy meglegyenek, de kevesebb szériával jutsz odáig. pl eddig egy gyakorlatból csináltál 4 szériát, akkpr mostantól elég 3 is. Ugyanannyi edzésed lesz de rövidebb is elég pl 2 óra helyett 1-1,5 óra.
3/3 anonim válasza:
Én úgy oldottam m g, hogy az egyik héten heti 3 alkalommal járok, a következő héten pedig nem edzem. A szervezet egy hetet kibír
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!