Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha már csak a fizikum fenntart...

Ha már csak a fizikum fenntartása a cél mennyire lehet ledobni az edzés sűrűséget? (illetve mindent ami a testépítés életmóddal jár)

Figyelt kérdés

8 év körül edzek naturálban, a legtöbbször heti 5 nap, nyújtással bemelegítéssel együtt kb 2 órás edzéseim voltak, emellett baromi magas kalóriájú, de tiszta étrend.

Most már elégedett vagyok a külsővel, csak fenntartani szeretném.

ötletek, esetleg személyes tapasztalatok?

2017. júl. 24. 20:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem például centivel mérve az adatait vagy fotoval ki tudod tapasztalni, milyen edzések mellett és etrenddel nem csökken az izomtömeg, még ha az épülés nem is folytatodik. Szerintem teszteld mérésekkel.
2017. júl. 24. 21:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Az edzés sűrűséget azt pont hpgy tartani kéne, mert az tartja meg az izmot és az izomtónust, ellenben a volumenből próbálj keg levenni annyit, hogy a max súlyok ugyanúgy meglegyenek, de kevesebb szériával jutsz odáig. pl eddig egy gyakorlatból csináltál 4 szériát, akkpr mostantól elég 3 is. Ugyanannyi edzésed lesz de rövidebb is elég pl 2 óra helyett 1-1,5 óra.
2017. júl. 24. 22:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Én úgy oldottam m g, hogy az egyik héten heti 3 alkalommal járok, a következő héten pedig nem edzem. A szervezet egy hetet kibír
2017. júl. 25. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!