Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most hogy SULI lebukott a...

Most hogy SULI lebukott a koxal, biztos hogy van értelme az alábbi TSM dolgoknak?

Figyelt kérdés

-Hintázva baromi nagy súllyal oldalemelni

-Hintázva bicepzeni

-Kihagyni a guggolást, helyette lábtolózni

-Kihagyni a felhúzást, helyette ezt a pados evezést csinálni

2017. júl. 24. 08:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

guggolást és felhúzás csak akkor érdemes kihagyni ha sérült az ember vagy nem tudja biztonságosan csinálni, de amiket ő csinál azok a legjobb alternativák

a bicepszezés meg az oldalemelés nekem annyi, hogy 8ismétlés ugyanúgy, de annyira nem vittem bele lendületet mint ő, próbáltam de nekem valahogy nem ment,mármint túlságosan kivontam a gyakorlatból a lényeges izmokat

2017. júl. 24. 11:15
 12/20 anonim ***** válasza:

Az izmod nem látja a súlyt, de még ha látná is, nem érdekelné. Egyedül az ego-dra van hatással.

Teljesen mindegy, hogy 100 vagy 180 kiló van a rúdon, ha neked épp csak annyival megy a mitomén 8 akkor az úgy van jól. Hogy naturál, semi naturál vagy koxolva az édes mindegy.

Az alapelvek nem változnak a koxtól. Csupán tovább bírod, többet bírsz, jobban regenerálódsz és ezáltal jobban fejlődsz. Ennyi

2017. júl. 24. 11:56
 13/20 anonim ***** válasza:
Mi az hogy "most hogy lebukott a koxal" mirol beszelsz?
2017. júl. 24. 12:03
 14/20 anonim ***** válasza:
#12 a nagy súllyal való edzés mindig magunkhoz mérve értendő, ami nekem nagy súly másnak kevés
2017. júl. 24. 12:51
 15/20 Cortez70 ***** válasza:
100%
Annyiban más koxal edzeni, hogy azzal kis súllyal bohóckodva is van fejlődés, naturalban meg nagy súlyos terhelés kell, persze nem full lendületből végezve. Mondjuk koxal is jobb ha nagy suly megy csak írtam, hogy azzal lehet fejlődni kisebb sulyokkal is.
2017. júl. 24. 12:58
 16/20 anonim ***** válasza:
Blokk periodizáció sokkal többet érva TSM-nél naturálban
2017. júl. 24. 13:02
 17/20 anonim ***** válasza:
16. Bizonyíték?
2017. júl. 24. 13:05
 18/20 anonim ***** válasza:
Sokkal jobban fejlődtem,mind erőben,mind tömegben,amikor a periodizációt csináltam,meg a PWB-s elvek szerint edzettem,mint mikor áttértem erre,hogy osztott edzés,1 gyakorlat sok sorozattal
2017. júl. 24. 13:09
 19/20 anonim ***** válasza:
31%

Csinálni kellene egy Team Cortezt :)

Innen GYK-ról már rögtön lenne jó pár követő. :)

2017. júl. 24. 14:47
 20/20 Cortez70 ***** válasza:
100%
Nem sok lenne. :)
2017. júl. 24. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!