Most hogy SULI lebukott a koxal, biztos hogy van értelme az alábbi TSM dolgoknak?
-Hintázva baromi nagy súllyal oldalemelni
-Hintázva bicepzeni
-Kihagyni a guggolást, helyette lábtolózni
-Kihagyni a felhúzást, helyette ezt a pados evezést csinálni
guggolást és felhúzás csak akkor érdemes kihagyni ha sérült az ember vagy nem tudja biztonságosan csinálni, de amiket ő csinál azok a legjobb alternativák
a bicepszezés meg az oldalemelés nekem annyi, hogy 8ismétlés ugyanúgy, de annyira nem vittem bele lendületet mint ő, próbáltam de nekem valahogy nem ment,mármint túlságosan kivontam a gyakorlatból a lényeges izmokat
Az izmod nem látja a súlyt, de még ha látná is, nem érdekelné. Egyedül az ego-dra van hatással.
Teljesen mindegy, hogy 100 vagy 180 kiló van a rúdon, ha neked épp csak annyival megy a mitomén 8 akkor az úgy van jól. Hogy naturál, semi naturál vagy koxolva az édes mindegy.
Az alapelvek nem változnak a koxtól. Csupán tovább bírod, többet bírsz, jobban regenerálódsz és ezáltal jobban fejlődsz. Ennyi
Csinálni kellene egy Team Cortezt :)
Innen GYK-ról már rögtön lenne jó pár követő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!