Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Igazat magyarázott ez az ember?

Igazat magyarázott ez az ember?

Figyelt kérdés
Most deloadoltam,visszavettem a súlyt.Most kis súllyal,magas ismétlésszámmal edzek.105 kg-ba guggoltam 8-akat.Amikor végeztem,odajött egy öregember,aki a recepcióst helyettesítette és elkezdett magyarázni,hogy tegyem a lábam alá azt a deszkát,mikor guggolok.Hiába beszéltem,hogy azt tilos használni,nem szabályos úgy,nem értette.Meg,hogy előredőlök guggolásban,nem szabad előredőlni és azért tegyem a sarkam alá.Meg vegyem vissza a súlyt..Persze,pont most vettem vissza 140-ről.Most az előredőlésnek köze nincs a sarokalátéthez.Az akkor kell,ha valakinek felemelkedik a sarka.És szerintem tökéletesen szabályos volt a guggolásom,egyáltalán nem volt olyan nagy előredőlés.Mellesleg az erőemelők,a profik is mind előredőlnek guggolás közben.Nem vagyok súlyemelő,hogy tökéletes high barban guggoljak.

2017. júl. 23. 17:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Szard le.
2017. júl. 23. 18:25
 2/3 Cortez70 ***** válasza:
Nem volt igaza
2017. júl. 23. 18:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Ok, én mást mondok lehet lepontoznk leszarom. Namost egyrészt az nem igaz, hogy csak akkor segít a deszka ha a sarkad emelkedik meg. Az, hogy mennyi dőlsz előre az nem mindegy. Látatlanba nehéz okosat mondani. Nyilván minél nagyobb a súly, annál jobban előre fog dőlni a test, hogy az alsóhát is minél jobban bekapcsolódjon, mivel a test ara törekszok, hogy minél több izmot bevonjon. Főleg ha low barban guggolsz ott ez sokkalinkább jelen van. Ezért is lehet általában lowbarban nagyobbat guggplolni. Viszont ha az előredőlésed olyan szinteker feszeget mobilitásbeli gondok miatz, hogy átmész jóreggel gyakorlatba az már nem oké. Voltam így és segített a deszka, meg persze a mobolizáció. High barban guggolok amúgy. Szóval mindent összevetve nembiztos , hogy akkora fszságot mondott neked az úriember. Kivülről te nem látod magad, hogy mennyire is dőlsz előre.
2017. júl. 23. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!