Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Haverom másfél év alatt 85...

Haverom másfél év alatt 85 kg-ról 128kg-ra gyúrta magát. Ezt mégis hogy, naturálan lehet, vagy valami cucc is van benne?

Figyelt kérdés

Kiment külföldre dogozni, nemrég jött haza látogatóba, de mikor kiszállta kocsiból a ház előtt, meg sem ismertem.

A kocsiajtón alig fért ki.

Iszonyatosan durván néz ki a karja elmondása szerint 54cm körül van, de nekem sokkal nagyobbnak tűnt.

kimentünk vele siófokra, a strandra, hát hogy ott mi volt?

megrohamozták fiatal csajok meg még a fiúk is odamentek hozzá, hogy ő valami híres testépítő esetleg autógramm?

Én meg csak álltam mellette a 95kg-os szolidan kigyúrt testemmel.

Kisebbségi érzésem volt, de nagyon .

Mikor kérdeztem hogy mit nyom, azt mondta csak vitamin, meg napi 5 étkezés.

Nem hittem neki.

elmentünk kajálni, és megevett egyszerre 6 sajtos tejfölös lángost, ha nem előttem csinálja nem hittem volna .

Neki ez egy átlag adag, azt mondta.

Szerintetek mit nyomhat ha így néz ki?

Az ér is látszódik a bicepszén, és baromi durva.

vagy tényleg csak tápszert nyom, ami még nálunk nem kapható, és nem akarja elárulni?

#durvaizomstrand
2017. júl. 21. 16:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Aki olvasta már ezt a kérdést régebben, az légyszíves linkelje már be, mert nem hiszem el, hogy ez itt lett volna.

Inkább irigy aki írta, és a többi meg ment utána mint a birkák.

vagy csak savanyú a szőlő, és keserű nekik az élet hogy ők nem lehetnek ekkorák, még ha cucc is van a háttérben.

Szóval várom a linket a kérdésről, ha már ennyi ember elékszik rá, de addig is a kérdésre válaszoljatok, ne nyavalyogjatok.

2017. júl. 21. 17:15
 12/16 anonim ***** válasza:
88%
Szia, ezt már én is olvastam valahol. Most nem fogom kikeresni neked a másik 8750322 kérdés közül. De azt hiszem, hogy nem is találnám meg, még ha keresném, akkor sem. Múltkor egy olyan kérdés volt, hogy valami 1000g tesztót nyomsz, meg inzulint, nem tudom mit irtál még. Annyi, hogy voltatok a strandon és lányok meg fiúk is jöttek hozzátok. Mindegy is, mert már nem emlékszem, de annyi a lényeg, hogy azt letörölték, mert jelentettem.
2017. júl. 21. 17:28
 13/16 anonim ***** válasza:
56%
én meg várom a képet a legendás haverodról
2017. júl. 21. 17:31
 14/16 anonim ***** válasza:

Megvan kiről beszélsz.

Gondolom csupakéznek hivják: [link]

2017. júl. 21. 17:36
 15/16 anonim ***** válasza:

Látom sok az irigy aki nem hisz a kérdezőnek. A haverod ettől lett ekkora másfél év alatt.

[link]

2017. júl. 21. 18:05
 16/16 anonim ***** válasza:
simán lehet kokszolt közbe , azért mert azt állítja nem . A lángos meg néha , főleg tömegelésnél belefér, persze biztos nem azt eszi folyton , de néha megengedi magának. Így hihető esetleg.
2017. júl. 21. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!