Haverom másfél év alatt 85 kg-ról 128kg-ra gyúrta magát. Ezt mégis hogy, naturálan lehet, vagy valami cucc is van benne?
Kiment külföldre dogozni, nemrég jött haza látogatóba, de mikor kiszállta kocsiból a ház előtt, meg sem ismertem.
A kocsiajtón alig fért ki.
Iszonyatosan durván néz ki a karja elmondása szerint 54cm körül van, de nekem sokkal nagyobbnak tűnt.
kimentünk vele siófokra, a strandra, hát hogy ott mi volt?
megrohamozták fiatal csajok meg még a fiúk is odamentek hozzá, hogy ő valami híres testépítő esetleg autógramm?
Én meg csak álltam mellette a 95kg-os szolidan kigyúrt testemmel.
Kisebbségi érzésem volt, de nagyon .
Mikor kérdeztem hogy mit nyom, azt mondta csak vitamin, meg napi 5 étkezés.
Nem hittem neki.
elmentünk kajálni, és megevett egyszerre 6 sajtos tejfölös lángost, ha nem előttem csinálja nem hittem volna .
Neki ez egy átlag adag, azt mondta.
Szerintetek mit nyomhat ha így néz ki?
Az ér is látszódik a bicepszén, és baromi durva.
vagy tényleg csak tápszert nyom, ami még nálunk nem kapható, és nem akarja elárulni?
Aki olvasta már ezt a kérdést régebben, az légyszíves linkelje már be, mert nem hiszem el, hogy ez itt lett volna.
Inkább irigy aki írta, és a többi meg ment utána mint a birkák.
vagy csak savanyú a szőlő, és keserű nekik az élet hogy ők nem lehetnek ekkorák, még ha cucc is van a háttérben.
Szóval várom a linket a kérdésről, ha már ennyi ember elékszik rá, de addig is a kérdésre válaszoljatok, ne nyavalyogjatok.
Megvan kiről beszélsz.
Gondolom csupakéznek hivják: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!