Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Schwarzenegger papa mekkora...

Schwarzenegger papa mekkora súlyokkal bicepszezhet (ett) körülbelül? Egy jó picepszhez mekkora súlyokkal kell tolatni?

Figyelt kérdés
Ha veszünk több gyakorlatot, általában azokat azonos súlyokkal érdemes végezni, vagy van valamilyen körülmény ami ezt módosíthatja?
2017. júl. 16. 17:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Egy jó picephez durván kell tolatni tesó.
2017. júl. 16. 17:53
 2/10 A kérdező kommentje:
:D tényleg bocsánat az elírásért, komolyan érdekelne mit gondoltok.
2017. júl. 16. 18:54
 3/10 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, ha már 100kg-mal simán szériázol belendítés nélkül, akkor mondhatjuk, hogy jó vagy.

Viccet félretéve, attól hogy akkora súllyal bicepszeznél mint Swarci, nem lenne akkora a bicepszed. Nagy súllyal kell tolatni.

2017. júl. 16. 18:55
 4/10 A kérdező kommentje:
Tudom, azért ő mindent beleadott abba, hogy ilyen jó formája legyen, nem véletlenül lett ikon. De azt nem tudom elképzelni, hogy valaki 100 kgmmal csinálja, de elhiszem. Majd edzőterembe megkérdezem egy tapasztaltabbtól. Addig videón is megnézem. De jó ha már fejbe kialakul egy kép. Alacsonyabb ember egyébként alapvetően kisebb súlyokkal tud dolgozni, nem?
2017. júl. 16. 19:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem
2017. júl. 16. 19:07
 6/10 anonim ***** válasza:

Tessék, ekkora súllyal bicepszezett.

[link]

Meg néha azért ekkorával is: [link]

2017. júl. 16. 19:09
 7/10 Cortez70 ***** válasza:
100%
Belehúzott ő 100 kilóba is, de ez mindegy, mert ettől te nem leszel olyan.
2017. júl. 16. 19:25
 8/10 A kérdező kommentje:
Az első kép nagyon vicces.. a második azért már igen, az van vagy 200kiló.
2017. júl. 16. 20:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Én inkább a második képet tartom viccesnek. Nem minden gyakorlatnál számít a súly, sőt. Ő pl rendszeresen kitért a könyveiben, egyéb helyeken, hogy tárogatni, áthúzni nem kell böszme súlyokkal. Külön kiemelte, hogy viccesnek találja azokat akik 30-40 kilókkal tárogatnak, mert hogy az nem tárogatás.
2017. júl. 16. 21:21
 10/10 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy megveszem egy könyvét, gondolom sok hasznos tudas van benne. Válaszokat koszonom. :) En eddig 20 kilot emeltem legkozelebb sztem 15t fogok.
2017. júl. 16. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!