Milyen ártól vegyek pulzusmérő órát?
Figyelt kérdés
Szeretnék életmódot váltani és már nagyon sok mindent megtudtam,a táplálkozásról a kalóriaszámolásról a makro tápanyagokról és amik ide tartoznak.Most a testedzési módszerek után nézelődök és általában azt írják vagy mondják hogy,ha nagyjából tudni akarom hogy mennyi kalóriát égetek akkor vegyek pulzus mérő órát.
És most ebben szeretnék segítséget kérni,mi az az árérték arány ahonnan már megbízhatót lehet kapni?
Esetleg márkákat típusokat ha valaki leírna nekem aki használ ilyet azt nagyon szépen megköszönném.
Én olyan 15-20000ft-ot szánnék rá,nem tudom hogy ennyiért kapnék e megbízhatót,ha nem kérlek azt is írjátok meg.
28F
2017. júl. 12. 20:07
1/2 anonim válasza:
Profik 60tól a csillagos égig
De 29 már jókat lehet kapni
Ha ügyes vagy 20ért is találsz max replika
2/2 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm szépen.
2017. júl. 13. 05:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!