38-as bicepsz átmérő már jónak számít?
Figyelt kérdés
177 cm és 73 kg vagyok. Ezekhez az arányokhoz jónak számít ez a bicepsz méret?2017. júl. 12. 19:10
1/15 anonim válasza:
biztos jó de többi testrészed is megmérhetnéd, vagy rakj képet ide vagy privibe. Úgy eltudjuk dönteni.
2/15 anonim válasza:
Hát ha csak a bicepszed 38cm, akkor már jó vagy.
3/15 Cortez70 válasza:
Ha arányos vagy így akkor jó.
4/15 anonim válasza:
Nincs olyan,hogy bicepsz átmérő.
5/15 anonim válasza:
Szerintem az összhatás számít, meg az arányok.
Van, aki kisebbel is jól néz ki. Van, akinek hiába nagyobb, attól még nem néz ki jól.
Pl. lehet akármekkora karod, ha mellé pálcika lábaid vannak, nekem nem tetszene.
6/15 anonim válasza:
114cm-es a karod?
Mert a bicepeszed csak az 1/3 a karodnak.
7/15 Cortez70 válasza:
Amúgy tényleg kérdező, erre figyelj máskor. Nem átmerő, hanem kerület, és nem a bicepszet, hanem az egész kart tudod lemérni, aminek nagyobb része a tricepsz.
8/15 anonim válasza:
Nekem a karom kerülete 42, de nem látom nagynak, 12% tzs 179cm, 85kg, de a 38-as bicepsz kerület az baromi nagy így leírva. Tuti hazudsz.
9/15 A kérdező kommentje:
Elnézést az elírásért,nem csak a bicepszem,hanem az egész karom kerülete annyi.
2017. júl. 12. 19:29
10/15 anonim válasza:
Nem mondanám jónak, lesz az még sokkal nagyobb is. Arányosságot meg nem tudjuk megmondani kép nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!