Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nektek mi a kedvenc tiszta...

Akos000 kérdése:

Nektek mi a kedvenc tiszta kajátok?

Figyelt kérdés
Nekem az édesburgonya párolt zöldséggel és csirkemellel viszi a prímet. De nagyon szeretem a 100% ig teljes kiőrlésű lisztből készített pizzát light sajttal és csitkemellel, deszzertnel meg a túró-édesítő-jamajkai aroma-fehérje -natúr joghurt a kedvencem . Ti mit esztek a legszívesebben? Hátha merítek pár ötletet :)
2017. júl. 7. 20:49
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Pizza recept: 90g teljes kiorlesű tönköly lisztet osszegyúrod 5 g élesztővel amit beletettél fél deci vízbe és teszel hozzá 5g kókuszzsírt, ezt hagyod kelni 40-45 percig. Ha megkelt akkor egy tepsibe teszel sütőpapírt és azon kinyújtod. 50g sűrített paradicsomot összekeversz izlés szerint oregánóval és rákened a tésztára. A feltét már teljesen mindegy, én 50 g light trappistát és 50 g csirkemell kockát szoktam rátenni. Ezt beteszed a sütőbe (180fok) 12-15 percre. Saját magam kisérletezgettem ki ezt a receptet és szerintem nagyon finom :)
2017. júl. 8. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!