Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Toldi Zsuzsi jelenlegi formájá...

Toldi Zsuzsi jelenlegi formáját kitartó munkával és megfelelő étrenddel lehet hozni naturálban?

Figyelt kérdés

Tudom, Zsuzsinak nagyon jó a genetikája, szóval pont olyan nyilván nem lennék semmiképp. De ezt az izomtömeget és izom/zsír arányt lehet hozni cucc nélkül? Aki nem látta mostanában:

[link]

[link]

Köszi a válaszokat előre is!

2017. júl. 3. 16:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Oké, akkor valamilyen szinten hozzá mérem magam, de nem akarok más lenni, elégedett vagyok magammal, és a fejlődésemmel :) A könnyűt arra értettem, hogy ha valaki próbálja megsaccolni, hogy milyen szintet érhet el naturálban kitartó munkával, akkor férfiként több példa lehet előtte, nők között ritkán látok olyat, aki (szerintem) naturálban kihozta magából a maximumot.

Amúgy hülyeség, hogy szétcseszte a máját. Profi sportolóként nyilán rendszeresen járt orvosi ellenőrzésekre, ha a laborjában emelkedtek volna a májenzimek, nyilván egyből leállt volna. Szimplán erősen van sminkelve ezeken a képeken.

2017. júl. 3. 20:47
 12/14 Cortez70 ***** válasza:
49%
Az a tény, vagy vélemény, hogy kevesebb nő hozza ki a maxot magából, semmit nem számít a te formadnal. Attól még neked van egy genetikad és edzesed, etrended. Tökmindegy hogy a többi nő milyen izmos, nem ezen múlik a te formad.
2017. júl. 3. 21:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem azt írja, hogy ezen múlik a formája, csak szeretné tudni, mit érhet el. Ezt megértem, engem is érdekel, hogy vajon milyen kart lehet összehozni, sőt nem fiatalon :) Attól még nyilván megtörténhet, hogy az ember odateszi magát (ami nálam még hibádzik), aztán sokkal kevesebbet ér el, mert olyan a genetikája. De van, aki szereti tudni, hogy egy bizonyos szintnél többet nem fog elérni, ha fejreáll se...
2017. júl. 3. 22:47
 14/14 anonim ***** válasza:
A mostanit igen. Korábban kicsit izmosabb volt, azt már nem biztos.
2017. júl. 16. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!