Szteroidbol van olyan ami nincs betiltva?
Szteroidbol van olyan ami nincs betiltva?
Neve ha van?:D
Es mi a velemenyetek a super fat burnerrol?:D
Es hatasos?
Meg most szedhetnem csak ugy?
Nem halhatok bele?
Marmint nem veszelyes?
Szedheted, de nem leszel tőle izmosabb, csak segít az egész napos magas szintű koncentrációban.
Az adagolás rá van írva, növényi cucc, de akkor sem ajánlatos túllépni a napi ajánlott bevitelt, bár szerintem a napi ajánlott átlag testsúlyúaknak az ajánlott.
Ha 100 kg felett vagy szerintem mehet 2 szem is.
És feler egy gyengebb szteroiddal?
Vagy nem?
Es tudtok valami olyan szteroidot amit kb 16-7-8 evesek szedhetik azon belul h nem tul egeszsegtelen?
1.A bilobil nem szteroid.Semmilyen kihatással nincs az izmaidra.A páfrányfenyő kivonatát tartalmazza és általában csökkent koncentráció,agyi keringési zavarok,végtagi keringési zavarokra szokták javasolni.Érettségi előtt ittam ilyen teát és kapkodtam be pár tabit,hogy javítsam a memóriám.
2.Komolyan ennyire segg hülye vagy 16-7-8 évesen,hogy szteroidot akarj szedni???Neked még a hormonszinted az egekben van.Semmilyen "legális" szteroidot nem adnak a gyógyszertárban,pláne nem vény nélkül.
3.Hogy ne csak az oltást kapd,van a neten egy oldal,ahol tudsz rendelni online.Google a barátod keress rá,ja és magyar oldalról beszélünk.Valamint egy srác szokott blogokat írni a szteroid kúrákról.Erre is javaslom keress rá,mert ha csak úgy elkezdesz tolni valami szart nem lesz jó vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!