Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szteroidbol van olyan ami...

Szteroidbol van olyan ami nincs betiltva?

Figyelt kérdés

Szteroidbol van olyan ami nincs betiltva?

Neve ha van?:D

Es mi a velemenyetek a super fat burnerrol?:D

2017. jún. 25. 20:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Vény nélküli is van persze, Bilobil, de csak a forte vagy a legnagyobb hatóanyagú a legjobb, asszem forte a neve.
2017. júl. 1. 02:03
 12/15 A kérdező kommentje:

Es hatasos?

Meg most szedhetnem csak ugy?

Nem halhatok bele?

Marmint nem veszelyes?

2017. júl. 1. 23:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Szedheted, de nem leszel tőle izmosabb, csak segít az egész napos magas szintű koncentrációban.

Az adagolás rá van írva, növényi cucc, de akkor sem ajánlatos túllépni a napi ajánlott bevitelt, bár szerintem a napi ajánlott átlag testsúlyúaknak az ajánlott.

Ha 100 kg felett vagy szerintem mehet 2 szem is.

2017. júl. 2. 00:28
 14/15 A kérdező kommentje:

És feler egy gyengebb szteroiddal?

Vagy nem?

Es tudtok valami olyan szteroidot amit kb 16-7-8 evesek szedhetik azon belul h nem tul egeszsegtelen?

2017. júl. 2. 02:12
 15/15 piranja válasza:

1.A bilobil nem szteroid.Semmilyen kihatással nincs az izmaidra.A páfrányfenyő kivonatát tartalmazza és általában csökkent koncentráció,agyi keringési zavarok,végtagi keringési zavarokra szokták javasolni.Érettségi előtt ittam ilyen teát és kapkodtam be pár tabit,hogy javítsam a memóriám.

2.Komolyan ennyire segg hülye vagy 16-7-8 évesen,hogy szteroidot akarj szedni???Neked még a hormonszinted az egekben van.Semmilyen "legális" szteroidot nem adnak a gyógyszertárban,pláne nem vény nélkül.

3.Hogy ne csak az oltást kapd,van a neten egy oldal,ahol tudsz rendelni online.Google a barátod keress rá,ja és magyar oldalról beszélünk.Valamint egy srác szokott blogokat írni a szteroid kúrákról.Erre is javaslom keress rá,mert ha csak úgy elkezdesz tolni valami szart nem lesz jó vége.

2017. júl. 10. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!