Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az antidepresszáns nem hízlal,...

Az antidepresszáns nem hízlal, csak étvágyat növelhet, és ez okoz hízást?

Figyelt kérdés
Sokan ezt állítják. Akkor miért van az, hogy mióta szedem, már nem tudok szálkásodni azzal a mennyiséggel, mit ezelőtt. Alíg eszek már, napi 2 óra aerob megy, emelett heti 4 nap súlyzós edzés, és nem fogyok. Az orvos persze védi a gyógyszert, azt mondja, nem attól van ez.

2017. jún. 25. 15:17
 1/5 anonim ***** válasza:

a mély depressziósok nem is nagyon esznek.

ha a gyógyszer hatására megjön az étvágya,az általában az állapotában bekövetkezett javulás jele.

2017. jún. 25. 16:01
 2/5 A kérdező kommentje:
A kérdésre nem válaszoltál.
2017. jún. 25. 16:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Így nehéz, hogy nem tudom, mit szedsz.
2017. jún. 25. 17:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Én szedtem antidepresszánst, nem volt gondom az étvágyammal előtte, de a gyógyszer megnövelte (100%-ra mondom), így felhagytam vele, mert ha elhízom akkor még rosszabb mentális állapotba kerültem volna.
2017. jún. 25. 17:54
 5/5 anonim válasza:
Tobbfele modon befolyasolhatja hizast/fogyast az antidepresszans pl. az endokrin rendszer felboritasaval zavart okoz a hormonokban (az SSRIk endokrin diszruptorok), zavart okoznak a metabolizmusban is. Persze mivel az orvosoknak fogalmuk sincs hogy hogyan hatnak inkabb mindent megprobalnak letagadni es a paciensre fogni. Sokak tapasztalata hogy az izomtomeg novelest is negativan befolyasoljak. Javaslom, inkabb angol nyelven keress ra Pubmed vagy hasonlo oldalon a temara mint hogy ilyen orvost kerdezgess.
2017. jún. 27. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!