Számíthatok eredeti szteroidra, ha a netről rendelem meg?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi ,hogy mennyire megbízhatóak ezek a cuccok ! Ahogy látom másokon szerintem nem jó motyót tolnak ! De mások véleményére vagyok kíváncsi , ez csak a sajátom ,amit én láttam a teremben !2017. jún. 24. 20:33
11/23 anonim válasza:
Danabol :D legalabb akkor szurnad ha mar ilyenre adod a fejed
12/23 anonim válasza:
Lazy Lover, az eszedrol sem tudsz, de te koxolnal?
13/23 anonim válasza:
Enát meg propit kapsz gyógyszertárit, igaz kicsit húzós az ára.
14/23 anonim válasza:
Lazy Lover, a válaszaid alapján az első szúrás meg fog ölni, mert amiket itt írsz, szerintem te képes lennél intravénásan beadni. Kerüld messziről a koxot inkább.
15/23 A kérdező kommentje:
Zuglabor az mi ? Ott címkézik át a kálcium injekciót ? Hirtelen egy jó Trenbolon lesz belőle :-) ?
2017. jún. 25. 20:09
16/23 Lazy Lover válasza:
Nyugi tudom hogy izomba kell adni :-P talán a cutletbe kapsz eredetit de az nem 1 forint
17/23 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy ez a gyerek egy troll, vagy kajak ennyire iqtlan.
19/23 anonim válasza:
Rég nem jártam a sötét neten, ott mi a kínálat? Minőség milyen? Ott azért nem hiszem hogy a nagy árusok nagyon szart adnak, mert egyből menne a sok negatív vélemény. Mellesleg tapasztaltam már onnan valamit, hat annak eszméletlen minősége volt. (nem, nem steroid...)
20/23 anonim válasza:
Elite, Magnus, Baltic, British. Ezek jók most tuti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!