ez 2 év naturálban?
Akkor hogy néz ki egy 8-10 éves naturál max?
Vagy ti olyan fajta felhasználók vagytok akik elhsizik hogy Simion Panda naturál, és 4 év alatt változott át?
#2 vagyok
Nézz utána, hogyan edzenek a színészek egy-egy szerepre. Heti 7 edzés személyi edzővel, legjobb kajákkal semmi másra nem kell fókuszálniuk. Sokkal gyorsabban fejlődnek mint egy átlag ember.
Arról meg, hogy hogyan néz ki egy 8-10 éves naturál... Előszőr is azt tudni kell, hogy ha az izomtömeg növekedést akarod ábrázolni az idő függvényében nagyjából úgy fog kinézni mint egy gyök függvény. Szóval akármilyen szomorúan is hangzik, de egy 5 éves naturál és egy 10 éves naturál között nincs akkora különbség mint pl egy kezdő és egy 2 éves között.
"Ezen a csávón kb. semmi izom. Mit akarsz ezen szenvedni 6 évig?"
mutass már képet bró, csak mert ha belépek egy terembe az emberek 90%-a ennél szarabbul néz ki... de tudom tudom... itt mindenki egy lehetséges Mr Olympia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!