Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A csokoládé tényleg ennyi...

A csokoládé tényleg ennyi energiát ad?

Figyelt kérdés

Edzés előtt megettem két rántott csirke combot, egy szelet fehér kenyérrel.

Rá olyan más fel órával elkezdtem edzeni és úgy ment ahogy mindig.

De mikor megettem egy fel tábla csokoládét az olyan erőt adott, hogy állóképességbe hirtelen legyőzhetetlen lettem.

Olvastam hogy a második világháborúban az amerikai katonák csokit kaptak, hogy "szuper katonák" legyenek.

Ez úgy tűnik igaz. :O

2017. jún. 21. 01:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Ja,Schokolade ist sehr gut
2017. jún. 21. 01:02
 2/10 Lazy Lover ***** válasza:
Jah sok benne a kcal az biztos
2017. jún. 21. 01:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Azért nem ajánlanám edzés előtt. Felnyomod a vércukrodat, edzés közben meg leesik, aztán majd úgy kell összekaparni a földről. Én régebben azt a hülyeséget csináltam, hogy edzés előtt szőlőcukrot ettem. Sokra nem volt jó csak arra, hogy úgy beszédüljek az edzés közepén, hogy aztbse tudjam hol vagyok. Volt hogy hirtelen elhomályosodott a látásom meg beszédültem. Először nem tudtam miért van ez, de később kiderült, hogy a cukorral az egekbe lőttem a vércukromat, edzés közben meg leesett a vércukrom, és hagyhattam is abba az edzést.
2017. jún. 21. 03:49
 4/10 Cortez70 ***** válasza:
100%
Az elején ad energiát, de később ez rohamosan zuhan, mivel leesik a vércukorszint.
2017. jún. 21. 04:43
 5/10 anonim ***** válasza:

"olvastam, hogy a második világháborúban az amerikai katonák csokit kaptak, hogy "szuper katonák legyenek." "

Mikor egésznap vérben és belekben úszol, minden másodpercben ott lebeg a halál a fejed felett, egy olyan máskor egyszerű hétköznapi élvezet, mint a csokoládé ezerszer többnek hat. Lélektani szempontok miatt kaptak csokit, nem azért mert szuper katonák lennek tőle.

2017. jún. 21. 07:35
 6/10 anonim válasza:
20%
Helló, nem tudom hány éves vagy, de fizikaórán már hetedikben megtanuljátok, hogy az energia Jele a Joul. A csoki és minden étel zacskójára rá van írva, hogy mennyi energiát (J-t) adnak. Majd ha szeretnéd egyszer olvasd el.
2017. jún. 21. 07:43
 7/10 A kérdező kommentje:

"egy olyan máskor egyszerű hétköznapi élvezet, mint a csokoládé ezerszer többnek hat"

Ezzel csak az a baj, hogy direkt íztelen, szörnyű ízű csokit kaptak, hogy ne egyék meg az összeset.

2017. jún. 21. 09:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Akkor abban a helyzetben még a legszarabb csoki is ami létezik kirángat a pokolból 1 másodpercre.
2017. jún. 21. 09:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Sosem voltam oda az edessegekert.

En csoki helyett inkabb rantott hust kernek... de karajbol, nem csirkemellbol. :D

2017. jún. 21. 10:11
 10/10 anonim ***** válasza:
A színig cukrozott kávé-tea sokkal többet ad mint bármely finom csokoládé.
2017. júl. 16. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!