Azért nem ajánlanám edzés előtt. Felnyomod a vércukrodat, edzés közben meg leesik, aztán majd úgy kell összekaparni a földről. Én régebben azt a hülyeséget csináltam, hogy edzés előtt szőlőcukrot ettem. Sokra nem volt jó csak arra, hogy úgy beszédüljek az edzés közepén, hogy aztbse tudjam hol vagyok. Volt hogy hirtelen elhomályosodott a látásom meg beszédültem. Először nem tudtam miért van ez, de később kiderült, hogy a cukorral az egekbe lőttem a vércukromat, edzés közben meg leesett a vércukrom, és hagyhattam is abba az edzést.
2017. jún. 21. 03:49
4/10 Cortez70 válasza:
Az elején ad energiát, de később ez rohamosan zuhan, mivel leesik a vércukorszint.
2017. jún. 21. 04:43
5/10 anonim válasza:
"olvastam, hogy a második világháborúban az amerikai katonák csokit kaptak, hogy "szuper katonák legyenek." "
Mikor egésznap vérben és belekben úszol, minden másodpercben ott lebeg a halál a fejed felett, egy olyan máskor egyszerű hétköznapi élvezet, mint a csokoládé ezerszer többnek hat. Lélektani szempontok miatt kaptak csokit, nem azért mert szuper katonák lennek tőle.
2017. jún. 21. 07:35
6/10 anonim válasza:
Helló, nem tudom hány éves vagy, de fizikaórán már hetedikben megtanuljátok, hogy az energia Jele a Joul. A csoki és minden étel zacskójára rá van írva, hogy mennyi energiát (J-t) adnak. Majd ha szeretnéd egyszer olvasd el.
2017. jún. 21. 07:43
7/10 A kérdező kommentje:
"egy olyan máskor egyszerű hétköznapi élvezet, mint a csokoládé ezerszer többnek hat"
Ezzel csak az a baj, hogy direkt íztelen, szörnyű ízű csokit kaptak, hogy ne egyék meg az összeset.
2017. jún. 21. 09:51
8/10 anonim válasza:
Akkor abban a helyzetben még a legszarabb csoki is ami létezik kirángat a pokolból 1 másodpercre.
2017. jún. 21. 09:56
9/10 anonim válasza:
Sosem voltam oda az edessegekert.
En csoki helyett inkabb rantott hust kernek... de karajbol, nem csirkemellbol. :D
2017. jún. 21. 10:11
10/10 anonim válasza:
A színig cukrozott kávé-tea sokkal többet ad mint bármely finom csokoládé.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!