Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek váltsak termet...

Szerintetek váltsak termet csak egyetlen ember miatt?

Figyelt kérdés
Egy hónapja látom rendszeresen kb., dagadt gyerek, állandóan kötekedően néz rám. És sokszor tekintgetek szét a teremben, ma egy csaj seggét stíröltem, aztán a gyerek is pont tűzvonalba esett, mondom biccentek neki leszek én a jófej, erre csak néz tovább csúnyán.
2017. jún. 12. 20:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Gyökér vagy esetleg?
2017. jún. 12. 20:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Semmit nem tettem ellene. Ha egyébként az lennék, nyilván nem tudnék róla.
2017. jún. 12. 20:21
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
Biztos azért néz mindig csúnyán, mert nagyon jól nézel ki, ő pedig nem, és iligy..az edzéssel kellene foglalkoznia, akkor talán előrébb jutna..én is van hogy két set között körbenézek a teremben, de azt általában csak azért hogy eldöntsem melyik gépet akarom kövinek használni, és hogy az szabad-e..ilyen néha összeakad másokkal a tekintet, de csak egy pillanatra, aztán folytatom,ebben szerintem nincs semmi.. ez a gyerek egyébként azért sem teszi jól hogy kihívóan bámul másokat, mert van egy-két koxos titán aki erre kifejezetten allergiás :)
2017. jún. 12. 20:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba, minek foglalkozol vele? Imádom, hogy termbek e általában a kövérek lenéznek mindenkit :D vagy méregesd te is kicsit, lássa hogy nem félsz tőle
2017. jún. 12. 20:41
 5/10 paper_chaser ***** válasza:
Atyaég...
2017. jún. 12. 20:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Remélem befog égni a szemedbe a feje és az egész életedet követni fogja az ő horror tekintete.
2017. jún. 12. 21:29
 7/10 anonim ***** válasza:
ez most komoly?
2017. jún. 12. 21:31
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Jó éjt.

[link]

2017. jún. 12. 21:33
 9/10 palilaci ***** válasza:
Most komolyan olyan nehez lenne odamenni hozza es megkerdezni, hogy mi a baja? Ennyire toketlen hogy lehet valaki?
2017. jún. 12. 22:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Jóhogy mérges lett.Ő fel akar téged csípni,gondolta bepasizik,te meg női fenekeket nézel,amivel vérig sértetted a keménybu-zi önérzetét.Pont ezért állt be a kilátásba,hogy vedd már észre,hogy őt nézd a nőt.
2017. jún. 12. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!