Nagy gond ha érettségi miatt visszatöltök?
Figyelt kérdés
1 hónapja diétázok, és mivel elég alacsony ch-n vagyok, ezért elég zizi tudok lenni, és sok minden nem megy olyan hatékonysággal, ahogy azt kéne. Ezért gondoltam, hogy pénteken szóbelire betöltenék, hogy tökéletes mentális állapotba legyek, de nemtudom hogy ezzel tönkrevágnám a diétámat?2017. jún. 6. 14:15
1/9 Cortez70 válasza:
Nem egy alkalom számít, ehetsz többet időnként.
2/9 anonim válasza:
A diéta a fontosabb, ami max 1 hónappal tovább fog tartani, vagy az érettségi, aminek az eredménye meghatározhatja az egész életed?
3/9 anonim válasza:
Sz*rd le, nyilván nem vagy versenyző.
4/9 anonim válasza:
Egyél nyugodtan, az edzésed ne menjen az eredményeid rovására.
5/9 anonim válasza:
Egyél nyugodtan! Érettségizni egyszer megy az ember, edzeni viszont még van időd.
7/9 anonim válasza:
akármikor újraérettségizhet amúgy, de én azt ajánlanám hogy ne csak arra az egy napra hanem előtte 2-3 nappal már ennél rendesen, még jót is tehet a szálkásitásban, alapból szokták ingadoztatni a ch-t ha belassul a fogyás
8/9 anonim válasza:
Nyílván az edzés a fontosabb.
De sokat nem vesztesz ha betöltesz pár napot max.
9/9 Nemtudom de biztosjó válasza:
A betöltés az hogyan működik? Az előtt nem kell enni semmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!