11/19 A kérdező kommentje:
Az oldalnak is lehetne létrehozni egy -75 IQ-s kategóriát.Oda tudnál válaszolni
2017. jún. 3. 20:17
12/19 anonim válasza:
Nekem tetszett a Hobbit kupa :D
Erőemelés,testépítéshez jó ez a magasság erősemberhez tényleg nem.
13/19 anonim válasza:
Mikor a Béla annak idején elment az erősemberek közé versenyezni, az egyik riportban említette, hogy az ő 181-182 centis magasságával is hátrányban volt több gyakorlatnál. Engedd el ezt a dolgot, fölösleges vele foglalkozni.
14/19 A kérdező kommentje:
Akkor hogyan tudta elverni Pudzianowski elverni 130 kilós testsúllyal a többi 180-200 kilós versenyzőt?
2017. jún. 4. 14:41
15/19 anonim válasza:
Pudzianowski 145 kiló és 185 centi magas. Tény, hogy ilyen paraméterekkel a "kisebb" versenyzők közé tartozik, de így is bőven az átlagember felett van magasságban, súlyban meg aztán pláne!
Tény, hogy az erősemberek között csak a magas termetűek tudnak érvényesülni. Javaslom, hogy maradj az erőemelésnél vagy a súlyemelésnél, ott nem gond a magasság.
16/19 A kérdező kommentje:
Akkor lehet elmegyek inkább nehézsúlyú ketrecharcosnak.Vagy TEK-esnek.
2017. jún. 4. 23:15
17/19 anonim válasza:
190 centi lennél akkor is iszonyat kicsi esélye lenne hogy a világ legerősebb embere legyél....
18/19 anonim válasza:
Ezek nagyjából ugyanolyan naiv ábrándképek,mint a kérdésben lévő hülyeség.Olyan célt tűzz ki ha már mindenáron cél kell,amiben nem ennyire egyértelmű hátrány a törpeség.Pl lehetsz ketrecharcos ha már írtad 60-70 kilóban.Persze tudom én,hogy a törpök élete nem csak játék és mese,de ha már ilyen becsvágy fűt,akkor tereld a realitásba és talán viszed valamire.
19/19 A kérdező kommentje:
Már most jóval több vagyok 70 kg-nál.A rendvédelmi szerveknél meg 165 cm a minimum magasság.Szóval hol az akadály?Én nem látom
2017. jún. 5. 01:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!