Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyiből lehet összehozni...

Mennyiből lehet összehozni otthonra egy "edzőtermet"?

Figyelt kérdés
Amivel kb mindent letudok edzeni.Milyen eszközök szükségesek hozzá?Csak egy jó fizikum elérése a cél, mert vékony vagyok.Nincsenek nagyon komoly terveim, csak ennyi.Ahogy számolgatok 1-2 év alatt simán megtérülne.
2017. máj. 23. 21:59
 1/8 anonim válasza:
46%
Felétek elég drágák lehetnek a termek ha szerinted 1-2 alatt megtérül akár egy normális felszerelés ára. Szerintem egy kezes súlyzwerawqer
2017. máj. 23. 22:02
 2/8 anonim válasza:
32%
#1 Bocsánat véletlenül lenyomtam az entert. Tehát szerintem szükséged lenne eleinte egykezes súlyzokra, minimum egy normális multi rúdra amivel tudsz fekvenyomni, felhúzni. Tehát akkor kellene kb. 2 pad. Akkor még nincs csigásgéped felszereléssel szerintem olyan 700.000Forint alaphangon ha nem akarsz mindenből gagyit venni aminek meg semmi értelme.
2017. máj. 23. 22:09
 3/8 alpha01 ***** válasza:
45%
700.000Ft?? Azt kicsit én sokallom :D lehet kapni olyan fekpadokat is aminek a végébe be van építve egy csiga álvány szóval már ott hátazni és tricepszezni is tudna a csiga beállítható alulra is ott tudna állig húzni is szóval a pad általában állítható szóval a villák is ha elég magasra felrakod akkor már guggolni is tudsz ezekhez már csak egy rúd kell meg elég súly . jah meg ugye az egykezesek egy 100kg súllyal meg mindennel együtt összetudnád állítani szerintem 150 -170 ezerből . Ha amúgy sincsenek komoly terveid akkor nem kell félmilliókat rögtön rá költeni
2017. máj. 23. 22:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Összelehet hozni olcsóbban is azért, ha pl jófogáson megnézed a használt gépek, súlyok árait.

Ismerősöm összerakott magának komplex gépekből álló kis konditermet súlyokkal meg mindenekkel 70e körül nyilván nincs külön gép mindenre és nem egy nagy szám de edzésre tökéletesen alkalmas. Viszont ha nincsenek komolyabb terveid érdemes a közelben lévő termekbe ellátogatni és a legjobb ár érték arányút kiválasztani.

Egyrészt mivel kezdő vagy, sok jó tanácsot tudnak adni (és adott esetben rosszat is :D ) tudsz ismerkedni akár edzőpartnert is találsz, a többiek tudnak motiválni is stb. illetve sokkal több gép áll rendelkezésedre.

2017. máj. 23. 23:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, akkor valószínűleg megpróbálom a konditermet!Talán ott több kedve is van az embernek hozzá.Otthon meg maradnak a calisthenic gyakorlatok.
2017. máj. 24. 00:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha van flexed és hegesztod, plusz RENGETEG akaratod és időd akkor nagyon kicsi összegből meglehet oldani az egészet. Nagy sukyokat kiontod betonból, kicsiket pedig megveszed. Én így csináltam, főleg, hogy vas is volt otthon, a flex lapot és a hegesztopálcát fizeztem, ennyi. (az nem kifogás hogy nem tudsz hegeszteni, ensem tudtam)
2017. máj. 24. 00:08
 7/8 anonim ***** válasza:
200-ból már össze lehet rakni.
2017. máj. 24. 14:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Bár szerintem egy otthoni konditeremnek nem az a lényege, hogy megtérüljön, meg hosszú távon olcsóbb legyen - persze az sem hátrány.

Hanem hogy pl.nem kell a sok primitív paraszt hülyeségeit hallgatni, nem kell a gépfoglalókra várni, nem kell a kanc..gányok izzadtságába tocsogni, mert cseszik letörülni a gépet maga után, stb.

Tehát összességében sokkal kellemesebb otthon a nappaliból átsétálni a saját kis edzőtermedbe.

2017. máj. 24. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!