Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért mondja Puzsér azt, hogy...

Miért mondja Puzsér azt, hogy a testépítés még csak hobbinak sem nevezhető?

Figyelt kérdés
Ha nem hobbi, akkor viszont munka kell legyen, de ő sportolókra is anblock azt találta mondani, hogy nem jár nekik tisztelet, mert önmagukért csinálják csak. Ebben mondjuk egyetértek vele, de mégis egy elég erős lenézést érzek ki a sport felé a sorai mögül.
2017. máj. 11. 13:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
24%
Puzsér egy senki,aki mások kritizálásából él
2017. máj. 11. 14:28
 12/21 anonim válasza:
76%
Én egyetértek azzal amit mond. Viszont szerintem a testépítés és a sport hobbi, de a profi sportolókat én sem tisztelem.
2017. máj. 11. 16:13
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem nézi le a sportot sőt, sokszor beszél arról, hogy mennyire fontos lenne a tömegsport támogatása. Plusz focirajongó..

Puzsér nem egy senki, könyveket írt, színdarabot, két éven keresztül igen színvonalas filmajánló rádióműsora volt, jelenleg is van egy igen színvonalas rádióműsora, sőt már 10 évvel ezelőtt remek rádióműsora volt.

Az egyik leghitelesebb magyar közszereplő, aki mond néha nagy baromságokat, de alapvetően nagyon jó meglátásai vannak.

2017. máj. 11. 19:11
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Puzsér a megmondó? Akkor ti mik vagytok? Meg se értitek amit mond. Testépítő kategoria..nem szeretem kategorizálni, de ez nem ide való kérdés.
2017. máj. 11. 19:23
 15/21 anonim ***** válasza:

"A Megmondóember az őszinteség, becsületesség és a nyíltság hangzatos eszméi mögé próbálja rejteni saját faragatlanságát, alapvető kompromisszumképtelenségét, alkalmatlanságát emberközi kapcsolatok kezelésére, kiépítésére. A diplomatikus hallgatást vagy kíméletes megfogalmazást megfutamodó, fondorlatos viselkedésnek tekinti. Büszke saját egyenes jellemére."

2017. máj. 11. 19:27
 16/21 anonim ***** válasza:
Videóban nem mondott ilyet. Nem hobbi nekem sem,ez az életem. Életstílus 0-24-ben.
2017. máj. 11. 19:48
 17/21 anonim ***** válasza:
20%

Már nem azér' de én olyantól biztos nem fogadok el semmilyen tanácsot, sőt le is sz*rom mit mond, aki így néz ki:

[link]

:DD mint egy krumpli

2017. máj. 11. 20:11
 18/21 A kérdező kommentje:
17: már nem így néz ki amúgy, nagyon sokat fogyott. Bár az tuti, hogy izomból is vagy 10-et. :))
2017. máj. 11. 20:26
 19/21 anonim válasza:
17-es ezt buktad. Puzsér most kb. fele ekkora, szóval tuti ő is aktívan sportol.
2017. máj. 11. 20:29
 20/21 anonim ***** válasza:
62%
Igazatok van, de akkor sem érdekel a véleménye, tanácsa az edzésről.
2017. máj. 11. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!