Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fehérjeszakértők, mi a vélemén...

Fehérjeszakértők, mi a véleményetek az alábbi fehérjeporról?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nem rég ismerkedem a fehérjékkel, igaz jó ideje életmódot váltottam...nem vagyok testépítő, csak egyszerűen fontos számomra az egészséges életmód. Az utóbbi időben többet edzem, szeretnék magamra egy kis izmot is pakolni. Találtam egy viszonylag jó áron kínált fehérjeport, az ára kiemelkedően jó, viszont a minősége kérdéses. Néztem az értékeit, viszont hozzáértők véleménye is érdekelne...én ugyanis nem értek hozzájuk. ( [link] )

Egyszer vettem Biotech - Izo Whey Zero fehérjét. Tudom, hogy annak kifejezetten jók az értékei, jobb, mint egy fehérjekoncentrátum. Viszont most a Nitro Whey Zero is kedvező áron kapható (2+1).

Találtam még egy fehérjét (amit másodjára linkelek :D ): [link] . Ennek sem rosszak az értékei, viszont a BioTech - és egyéb nagy márkákhoz képest, hihetetlenül olcsó most így akciósan, de még eredeti áron is.

Mi a különbség ezen fehérjeporok között, mire érdemes figyelmet fordítani vásárlás során? Nem szeretnék egy kigyúrt állat lenni, csupán szeretnék magamnak tetszeni, izmosodni, formásodni..Az étkezésem mellé egy kis kiegészítésképp venném.

Tudnátok tanácsot adni és tájékoztatni, hogy mi a különbségek a fehérjék között...és egyes fehérjék, melyek viszonylagosan hasonlóan jó értékekkel rendelkeznek, miért olcsóbbak? Csupán a MÁRKA, amit megfizet az ember?

Előre is köszönöm!

2017. máj. 4. 11:19
 1/3 Cortez70 ***** válasza:
64%
Alapvetően a márka nevet kell megfizetni, a ráköltött marketinget. A lényeg, hogy 70% feletti legyen a fehérjetartalom. Ha tejcukorra érzékeny vagy, akkor izolatum legyen. Nem egy kis tapkiegtől leszel izmos. Az egész napi össz kajabevitel számít. Ha megvan szilárd kajából a napi kb 2g x ttkg fehérje akkor felesleges porra költeni, nem tesz hozza semmit. Nem instant izom.
2017. máj. 4. 11:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2017. máj. 4. 12:29
 3/3 anonim ***** válasza:
milyen fehérjéből áll ez a legfontosabb!! a szója fehérje az ami a legkevésbé jó mivel nem jó a felszívódása érdemes tejsavó vagy állati eredetű fehérjét venni de ha normálisat akarsz akkor nézz fel a gymbeam.hu-ra ott találsz kedvedre valót ;)
2017. máj. 18. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!