Valaki gyorsan egy durva edző tervet. Olyat írjatok ami nektek bevált?
Hétfő: csuklya-elülső,oldalsó váll-tric: Vállvonogatás, vállból nyomás, oldalemelés, csigás letolás
Kedd: pihi
Szerda: hát-hátsó váll: felhúzás, döntött törzsű evezés, döntött törzsű oldalemelés/csigás széthúzás
Csütörtök: pihi
Péntek: Mell-bic: Fekvenyomás egykezesekkel egyenes padon, karhajlítás egykezesekkel.
Szombat: Láb: guggolás/lábtolózás.
Vasárnap: pihi.
Mindenből menjen 10-12 széria, 10-12 ismétléssel, fokozatosan növeld a súlyt úgy, hogy a legutolsó 2-3 sorozatban legalább 5 ismétlést tudj csinálni.
Ez engem is érdekel. Szerintetek melyik a jobb edzésterv, amit a #3 vagy amit a #1-es írt?
Régen itt a gyakorin először a teljes testes, hogy belejöjj, aztán az osztottal való folytatás volt a tuti.
Most meg már mindenki a teljes test edzést preferálja, a osztottat meg fikázzák.
4. Ezt ki kell tapasztalni, hogy kinek mi jön be, én a mindent heti 1x edzek meg módszerrel alig fejlődtem, kezdőként ICF 5x5-tel jól fejlődtem, most meg A-B osztottal is jól fejlődök.
Igaz ez heti 4 napos, de az ICF az hosszabb edzés, és én utálok 80-90percig edzeni, 55-60 perc pontosan elég nekem most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!