Azert mert ifbb-n kivul tud indulni penzdijas versenyeken, az ifbb nem szedi le a gatyat is rola, ergo tud " kivenni " a testepitesbol. Okos, uzletszeruen gondolkodik. Egyebkent egyertelmuen anyagi okai vannak. Ebben a sportban az egeszseg sokadrangu tenyezo volt mindig is, es ez igy is marad.
2017. ápr. 30. 20:21
12/21 anonim válasza:
Itt a gyakori gyúrósoknak kellene bekoxolniuk, aztán megnyernék a Mr. Olympiát.
Mert ugye itt mindenki brutál, ahogy a kommentekből leszűrtem.
2017. ápr. 30. 21:30
13/21 Cortez70 válasza:
Utolsó, nem tudom, hogy neked ez melyik válaszból jött le, de marhára rosszul értelmezed a dolgokat. Senki nem írta magáról, hogy jó lenne. Béláról beszéltünk, hogy a mr olympia szinthez még kevés a tömege. Ebből neked hogy következik az, hogy itt bárki jobbnak gondolja magát? Fuck Logic.
2017. máj. 1. 04:44
14/21 anonim válasza:
Nem erről a kérdésről beszélek. Hanem így átlagban. Nektek a 170-180kg-os guggolás átlagos. Már nem tudom melyik kérdésnél írtátok azt, hogy a 170-180kg-os guggolás tudom bárki eltudnád érni 1 év edzéssel.
Gondolom, akkor a 180kg-os guggolás nektek nokedli szint.
Ezért ti brutális vagytok és ha bekoxolnátok megnyernétek a Már. Olympiát is.
2017. máj. 1. 09:40
15/21 Cortez70 válasza:
Baromságokat írsz és semmi értelme. Senki nem gondolja itt magát bajnoknak. Nyugodj le.
2017. máj. 1. 09:45
16/21 anonim válasza:
Ja, de az a vicces, hogy aki(k) ráírják/ráírták 180kg-os guggolásra, hogy átlagos, meg 1 év után lehet annyival guggolni, azok meg sem közelítik.
2017. máj. 1. 10:05
17/21 Cortez70 válasza:
Ez hogy jön ide? Nem erről szól a kérdés.
2017. máj. 1. 10:08
18/21 anonim válasza:
Úgy, hogy aki(k) írta/írták a 180-as guggolásra, hogy 1 év alatt el lehet érni, az/azok biztos olyan brutál szinten van/vannak, hogy natúrba már majdnem 2x ennyivel guggolnak.
Akkor ha bekoxolna/bekoxolnának, akkor olyan teljesítményt érne/érnének el, hogy erőemelő versenyeket nyerne/nyernének, talán Mr. Olympia is lehetne. Mert ugye itt mindenki olyan okos.
És azért írtam a kérdéshez, mert valaki azt írta, hogy a Magyarok közül csak Molnár Petibe látja a lehetőséget.
Gondolom ti is Magyarok vagytok, ezért bennetek sok a lehetőség, mert ugye minden nokedli szint.
2017. máj. 1. 10:17
19/21 Cortez70 válasza:
Komoly bajok vannak az agyaddal.
2017. máj. 1. 10:19
20/21 anonim válasza:
Ennyi erovel, akkor mit kepzelnek magukrol a pontozobirok, hogy nem neznek ki ugy, mint a versenyzok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!