Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezek a tabik mar nem fogyaszth...

Ezek a tabik mar nem fogyaszthatók?

Figyelt kérdés

Multivitaminrol van szo.

Kep: [link]

2017. ápr. 28. 00:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én 20e se kockáztatnék ha nem vagyok benne, biztos, hogy penész e, de kinek mennyit ér meg az egészsége ugye. Ha igénytelen vagy szarrágóskodjál csak. Remélem összefosod magad.
2017. ápr. 28. 15:20
 12/12 A kérdező kommentje:

Megmutatkozik a kultura.. :) Nem tudom, hogy min akadtal ki ennyire de remelem azota mar megnyugodtal! :) Ha szarrago vagyok akkor az vagyok, nem tudom hogy neked ez miert okoz ilyen nagy problemat. Hasonlo jokat kivanok neked is egesz eletedre te rosszindulatu ××× :)

Tobbi ertelmes hozzaszolonak: Nem peneszes csak olyan mintha az lenne egyertelmu hogy ha peneszes volna akk mar a kukaban lenne. Igen oxidalodott kar hogy nem igy tettem fel kerdesnek mar mind1. Azt nem tudom h ha oxidalodik akk az baj e vagy sem. Koszonom kedves 10es hozzaszolo. :)

2017. ápr. 28. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!