Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek a Jason...

Mi a véleményetek a Jason Blaha's Ice Cream Fitness 5x5 edzéstervről?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon jól lehet vele erősödni, csak az a bajom, hogy túl sokáig tart az edzés. (bemelegítéssel és nyújtással együtt kb. 3 óra)

A másik problémám pedig, hogy azokban a gyakorlatokban, amik az edzésterv végén vannak, azokban nem nagyon fejlődök, mert 2-3 gyakorlat után kifogy az erőm és már nincs olyan nagy kedvem sem, mint pl. az első gyakorlatnál.

Mi a véleményetek erről az edzéstervről?

Szerintetek folytassam, vagy kezdjek el egy másik edzéstervet?

Ha folytatom, akkor mit csináljak a problémáimmal, hogy túl sokáig tart, és az utolsó gyakorlatokban nem lehet fejlődni?

2017. ápr. 26. 16:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Sztem is jó terv,7 hónapig csináltam,erosodtem, izmosodtam is tőle. Nekem 1 óra 45 alatt meg szokott lenni. Aztán váltottam,mert hirtelen alig lett időm edzeni,de ez csak átmeneti,fogok még icf-t tolni,az tuti.
2017. ápr. 26. 18:52
 2/3 anonim ***** válasza:

1. Nagyon jó edzésterv, habár valakinek túl sok és csak akkor érdemes csinálni, ha zabálsz eleget, és alvás is megvan a készitője most így pár év távlatban hogy sok ember kipróbált, azt mondja a csuklya, meg a tricepsznyújtás nem kell bele, jobban fejlődsz nélkülük.

2. Szerintem Folytasd, mert megéri az időt, de ha váltani akarsz vannak más rövidebb programok is, pl All Pro's Simple Beginner Routine, starting strength csak azok vagy nem hoznak annyi erőt/izmot.

3. Ha túl sokáig tart, akkor legyél okosabb a bemelegítéssel és nyújtással. Azt mobilizáld amit kell, elég minden gyakorlatnál 2-3 bemelegito széria.

Időzítsd a Pihenőket. 3 Perc főgyakorlat, 1.5 perc kiegeknél.

Az utolsó gyakorlatok ne zavarjanak (gondolom ezek a Bicepsz, Tricepsz)

A karod akkor is kap terhelést, ha evezel, vagy fekvenyomsz. Ha azokban erősödsz, de az utolsó gyakorlatokban nem attól még a karodat nagyobb terhelésnek tetted ki, ezt nem kell túlizgulni.

2017. ápr. 26. 22:00
 3/3 anonim ***** válasza:

nekem 2óra volt mindig, +- 10-15perc

egyértelműen folytasd amig erősödsz vele, ha nem akkor válts nagyobb volumenes programra, az ilyen 5x5 meg ilyenek után az a legjobb ha felmész 8-10 ismétlés köré

2017. ápr. 27. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!