Hasonló genetikával egy Zach Deal forma hány kúra alatt érhetö el? (Nem feltétlenül olyan szálkásan)
Ez a csávó nem 7% a videoban, az a gép pontatlan.
Te naturan is lehetsz 196 cm mellett 106 kg 10% testzsirral
Rogadt nehéz lesz. Nagyonsokat kell majd egyél, es rohadt kemenyen edzzél (és most ne a csigás bicepsz vetkőzősorozatrs gondolj)
Jó azt számold azért bele, hogy amerikában él, ott magasabb az életszínvonal. Jobban fejlődik, mert sokkal több pénz van kajára, kevesebb a stressz, ránézésre nem tudom mit dolgozik, de azt is el tudom képzelni hogy semmit.
Így azért valamivel egyszerűbb mintent beleadni.
Zach Deal tömve van szerintem mint a déli busz, 196 cm ezért nem néz ki olyan látványosan, de nem lesz az ember ilyen naturálban szerintem.
Egyébként alig bír 110 kg-ba 6-ot fekvenyomni, guggolni 140-el már nem tud lemenni vízszintesig, minden nokedli súlyhoz övet húz fel, és állandóan nyomja zeket a dropsettes okoskodásokat.
Akik szerintem tuti híres naturál youtube-osok az Scott Herrmann, Alphadestiny, és Omar Isuf.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!