Myprotein? Megéri?
Figyelt kérdés
Hogy éri meg a myproteinről rendelni a legjobban? Nagyon sok akciójuk van meg látom, szponzorált versenyzőiknél, hogy nekik is vannak kódjaik stb. De mindig a legjobb áron szeretnék vásárolni és nem szeretnék figyelmetlenség miatt többet fizetni.Figyelitek mindig az oldalt, vagy más kuponnal vásároltok mindig?2017. ápr. 23. 11:38
1/5 anonim válasza:
Én kapok hírlevélben is értesítést kuponokról. Akkor szoktam vásárolni ha ez legalább 30-40%.
2/5 anonim válasza:
Múltkor is írtam már, hogy hardverapróról vegyétek. Ott mindig olyan áron van, mint máshol akciósan!!!
3/5 anonim válasza:
Nem veszek kéz alól fehérjét. Eleve 5kg-osat veszek, bőven ráér ha akcióba veszem. Amúgy se létszükséglet a proteinpor. Meg nem szarrágóskodom ezen.
5/5 anonim válasza:
Szerintem is iratkozz fel hírlevélre, mindig értesítenek az akciókról, kuponkódokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!