1/15 anonim válasza:
Nem. nem is lehet hozni natúrba.
2/15 A kérdező kommentje:
Létezik akkor egyáltalán naturál youtubeos fitness guru?
2017. ápr. 10. 16:34
3/15 anonim válasza:
Ez szerintem hozható naturálban (nem azt állítom, hogy az ember tutira az) de nem két év alatt hacsak nincs csoda genetikád.
4/15 Cortez70 válasza:
Az emberek nagy többsége soha nem hozná naturalban.
5/15 anonim válasza:
van,janos orosz :D vagy power builder.
6/15 anonim válasza:
2 év? :DD jó vicc. Amúgy ez a csávó nem natty.
7/15 anonim válasza:
Szerintem ez az a szint, amit átalg feletti genetikával úgy 2...ja nem, úgy 7-10 éve alatt naturalban lehet hozni.
8/15 palilaci válasza:
Szerintem meg lehet hozni. Igaz tartani nem sokaig. De vicc ami itt megy komolyan. Pl multkor Vin Diesel "csucsformajat" fikaztak le, hogy ez semmi ezt lazan lehet hozni. Most meg erre azt irjak, hogy nem. Erdekes
9/15 anonim válasza:
Vin diesel sose volt egy ilyen formának a közelében se. "csúcsformájában" is úgy nézett ki, mint egy danabolos cigány. Ha nem látod ami nyilvánvaó sajnálom.
10/15 anonim válasza:
Nem, de a karja siman, le van maradva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!