Haladóbb kondisok! Ti szoktatok akár több év után is néhány kisebb módosítást végezni a technikáitokban?
Pl guggolásnál lefelé nézni előre helyett, vagy fekvenyomásban változtatni a fogás szélességét stb...
Ilyen kisebb dolgok, hátha valami segít hogy még valamennyit tudjatok erősödni...
Szóval ti cisnáűltok ilyet?
Guggolásnál előre kell nézni és kész. Ha lefelé nézve én nem is tudnék guggolni.
Minek változtatni a fogásszélességen? Van a "normális" fekvenyomás, ami széles, tricepszre pedig szűkfekvenyomást csinálok. Nekem ez a változatosság.
Az elején szépen betanultam a mozdulatot, sok videót néztem, minden apró részletre figyeltem és koncentrálok mindenre, amikor a gyakorlatot csinálom.
Fekvenyomásnál fogás variálása helyett figyelj a lapockáidra, mell kinyomásra, hidalásra, lábakat nyomd a talajba és persze a levegővételre, ha eddig nem figyeltél rájuk. A rúd útjáról pedig itt egy videó: https://www.youtube.com/watch?v=gX5HAsEjZRA
Írtam egy normális választ és leszólod, azt se írtad, hogy low barra vagy high barra vagy kíváncsi.
Mindjárt megkérdezed, mi az a low/high bar.
Inkább már nem is írok ehhez a kérdéshez, mert remélem mások se fognak segíteni. Ha te jobban tudod, akkor minek kérdezel?
Az hol normális válasz amikor egy hatalmas nagy baromságot ekkora magabiztossággal állítasz?
Legalább írtad volna úgy hogy "szerintem nem kell lefelé nézni".
Low Barnál (Alsó rúd csak mondom, mert írtam de látom hogy angolul sem tudsz) lefelé kell nézni.
Ok, bunkó voltam kicsit elnézést!
Sz*r nap, betegség.... na mindegy bocsánat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!