Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A protein segítene?

A protein segítene?

Figyelt kérdés

Màr elèg règòta eddzek hasra ès valahogy nem làtom hogy picit laposabb vagy kockàsabb lenne.Nyàrra mindenkèpp szeretnèm ezt elèrni!

Vajon ha fogyasztanèk NÖVÈNYI eredetű proteint akkor vàltozna a helyzet?

(Egyèbkènt làny vagyok)nem vagyok kövèr,167cm ès 43kg.

2017. ápr. 8. 16:03
 1/6 Cortez70 ***** válasza:
Neked kell kb. napi70-80g fehérje. Ezt simán be tudod vinni szilárd kajából is. Plusz protein nem segít.
2017. ápr. 8. 16:10
 2/6 A kérdező kommentje:

Àltalàban igyekszem olyen kajàkat enni amikben sok a fehèrje.Mint pl a csirkemell

De nem sokat segìt.Arra gondoltam hogy ha plusz NÖVÈNYI EREDETŰ proteint fogyasztok,mondjuk shake formàjàban,akkor kicsit könnyebben fog menni az izomzatèpìtès.Az àllati eredetű proteinről meg nagyon sok rosszat hallottam ,szoval azt nem akarom alkalmazni.

2017. ápr. 8. 16:47
 3/6 Cortez70 ***** válasza:
Ha nincs meg az a mennyiseg amit írtam, akkor egészítsd ki porral. De az a 80g nokedli mennyiseg, simán megvan szilárd kajából. Naturalban hiába mész 2g x ttkg fehérje fölé, nem lesz plusz változás, nem épül be több, kicsi a fehérje szintézis . És ez attól független, hogy növényi vagy állati a fehérje. Eleve aminosavakra bontja a szervezet a fehérjét és az épül be. Neked több kalória kell, kalória plusszal tudsz izmosodni!
2017. ápr. 8. 16:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Milyen rosszat hallottál az állati fehérjéről?

Amúgy valószinűleg neked nem plusz fehérje kéne, hanem több zsír és szénhidrát.

2017. ápr. 9. 10:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Az àllati fehèrjeporròl azt hallottam hogy akàr vastagbèl ràkot is okozhat ès kevèsbè finom is,valamint tele van hormonokkal s azok serkentőjèvel...szerintetek ha növènyi fehèrjeshaket innèk akkor mennyi idő mùlva kezdene làtszòdni az edzèsem eredmènye?
2017. ápr. 16. 19:32
 6/6 Cortez70 ***** válasza:
Pár hónap alatt is látszik, ha keményen edzel és eleget eszel.
2017. ápr. 16. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!