Mennyi idő lehet mire sikerül?
Figyelt kérdés
El akarok kezdeni edzeni, mert a mostani alkatom nagyon rossz, nekem csak annyi kérdésem lenne hogy mennyi idő alatt sikerülhet 30as kézből kb 36-37est csinálni? Tisztában vagyok az étrend szabályaival, sokat olvastam már ezekről, viszont nekem nem pont a full szálkás kar kell hanem jó a kicsit "zsírosabb" de nagyobb kéz mint most... Nagyon nem szeretem a mostani alkatom, 30as karok 60kg 178cm.. Nyilván szeretnék utána más testreszre is edzeni, segítsetek légyszíves2017. ápr. 5. 17:46
1/7 anonim válasza:
Fél év. Vagy 3 hónap esetleg 12. Genetika függő,ha oda raktározódik zsír akkor elég hamar.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2017. ápr. 5. 17:56
3/7 Cortez70 válasza:
Havi 1 centi simán jön az elején karra.
4/7 anonim válasza:
Ő a kezét akarja növelni, nem a felkarját. A 30-as kéz az már elég nagy, hova akarod azt növelni? Nekem se annyi, pedig én régóta edzek és 43-as a felkarom. Kezemet sosem mértem, de az kicsi. Habár arra nem is edzek. "kéz"
5/7 A kérdező kommentje:
Hoppá, elnézést. Igazad van, felkart szeretnék növelni
2017. ápr. 5. 21:46
6/7 A kérdező kommentje:
Cortez, meg tisztelő hogy válaszoltál a kérdésemre :D
2017. ápr. 5. 21:47
7/7 anonim válasza:
Nehogy magadhoz nyúlj a nagy megtiszteltetésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!