Már kb 6 hónapja edzek rendszeresen.176cm 90 kg -110ről fogytam le edzéssel mellette kardió volt. És ha mondjuk el kezdek Tszt nyomni azaz tesztoszteront mellette kell szedni valamit vagy az már magában elég?
Figyelt kérdés
Heti egyszer bőven elég lesz szúrni nem? Ha mondjuk abba hagyom 8-12 hét után utána kell rá szedni valamit hogy ne essek vissza olyan sokat? Persze a heti három edzést ugyan úgy csinálnám tovább.2017. ápr. 4. 13:43
1/16 anonim válasza:
6 hónapnyi edzés után miért akarsz koxolni, ha fogalmad sincs róla, hogy hogyan működik?
2/16 Cortez70 válasza:
Kell utana is pár dolog és közben is pl provi. De kezdőként minek koxolsz? Előbb eddz tisztán 4-5 évet.
3/16 A kérdező kommentje:
Abban igazad van nem értek a koxhoz de te el magyarázhatnád nekem hogyan működik stb
Igazábol a lábam végett szeretnék mert le fogytam és ő is fogyott velem.
És hát dagadtabb a lábam mint a meg szokott egy 90 kg embernek.
2017. ápr. 4. 13:51
4/16 A kérdező kommentje:
Igazábol gugolok rendszeresen de az nem akar változni és engem igen is zavar.
Kokszal kb 10x jobban menne és mondjuk 8-12 hét allatt látható eredmény lenne a lábamon is.
Mellette ugyan úgy csinálnám a felsőtestet a lényeg hogy combom is jó legyen.
2017. ápr. 4. 13:56
5/16 A kérdező kommentje:
Cortez70 le irod nekem hogy mit hogyan kell?
2017. ápr. 4. 14:25
6/16 Cortez70 válasza:
Nem szeretnek ebbe belemenni, meg jobban le van írva pl a bodysport vagy a testmester. net oldalon.
7/16 A kérdező kommentje:
Érten én azt de az adagolásról sok mindent nem tudtam meg tudni meg a helyes beadásról sem.
2017. ápr. 4. 15:09
8/16 anonim válasza:
Büdös a meló mi? Nincs azonnali jutalom. Jobb lesz ha megtanulod. Sose késő levetkőzni a "hülyegyerek az édessegboltban" mentalitást.
9/16 A kérdező kommentje:
Nekem aztán mindegy mit mondasz. értelmes választ vártam nem kritikát. meg nem a kérdésemre adtál választ.
2017. ápr. 4. 21:49
10/16 A kérdező kommentje:
Egyébként a provi az mire jó?
Mit kell még hozzá be szerezni?
2017. ápr. 6. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!