Elkezdtem edzeni. Vagy 2 - 3 hónapja, de észre vettem, hogy hullik a hajam. Mit csinálok rosszul?
Vagy semmi köze nincs hozzá,
vagy rossz a diétád, és mivel a rendszeres súlyzós edzés miatt nő a szervezett vitmain és tápanyag igénye emiatt hullhat. Ezt főleg nagyon fogyni akaró nők szokták beszopni.
Viszont ha az utóbbi miatt hullik, akkor az azonnal elkezd újra nőni ha megadod a szervezetednek a szükséges tápanyagot.
Vegyél azt is, de én elsősorban spenótból, kelkáposztából, brokkoliból, és egyéb zöldségekből tankolnék fel,
plusz gyümölcsökből is, ha nagyon fogyni akarsz akkor a banánt és a cseresznyét hagyd és próbáld a gyümölcsöket 5 előtt megenni.
De zöldségekből egyél nyugodtan bármennyit, nem fogsz hízni, és ne diétázz túl agresszívan csak ésszel, mert ha tovább folytatod a koplalást és az intenzív edzést akkor a hajhullás a legkevesebb bajod lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!