Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Elkezdtem edzeni. Vagy 2 - 3...

Elkezdtem edzeni. Vagy 2 - 3 hónapja, de észre vettem, hogy hullik a hajam. Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
Valaki volt már így? Mi lehet a probléma? Mitől kezdtem el kopaszodni? Semmit nem szedek!előtte olyan hajam volt mint a drót most meg rendesen érzem is, hogy gyenge lett a hajam.

2017. ápr. 3. 19:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Vagy semmi köze nincs hozzá,

vagy rossz a diétád, és mivel a rendszeres súlyzós edzés miatt nő a szervezett vitmain és tápanyag igénye emiatt hullhat. Ezt főleg nagyon fogyni akaró nők szokták beszopni.

Viszont ha az utóbbi miatt hullik, akkor az azonnal elkezd újra nőni ha megadod a szervezetednek a szükséges tápanyagot.

2017. ápr. 3. 19:26
 2/6 anonim ***** válasza:
1-es leírta a lényeget.
2017. ápr. 3. 19:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Fogyásról van szó. De férfi vagyok 26.akkor szedjek most ilyen multivitaminokat?
2017. ápr. 3. 19:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Vegyél azt is, de én elsősorban spenótból, kelkáposztából, brokkoliból, és egyéb zöldségekből tankolnék fel,

plusz gyümölcsökből is, ha nagyon fogyni akarsz akkor a banánt és a cseresznyét hagyd és próbáld a gyümölcsöket 5 előtt megenni.

De zöldségekből egyél nyugodtan bármennyit, nem fogsz hízni, és ne diétázz túl agresszívan csak ésszel, mert ha tovább folytatod a koplalást és az intenzív edzést akkor a hajhullás a legkevesebb bajod lesz.

2017. ápr. 3. 19:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Nekem most mindegy hogy mit eszek csak a hajam kezdjen el nőni.
2017. ápr. 3. 19:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Mega daily one plus ebbol menjek 2kapszula,a nap legnagyobb etkezese utan kozvetlenul, segiteni fog.
2017. ápr. 3. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!