Kihagytam egy edzést. Teljesen világvége hangulatom van mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szoval arrol lenne szó hogy kihagytam az esti HIIT edzésem ami 16-20 perc sprint-séta. De nem igy ez a lenyeg.. Kihagytam ma ezt az edzest es raadasul a kelletenel egy kicsit tobbet is ettem .. De viszont a napi "alap" 1 órás edzésem viszont megvolt de annyira vilagvege hangulatom van hogy az rettenet.. Most is itt sírva irom meg ezt az par sort.. Egyszeruen nem ertem magam hogy hogy tudok ilyen szintű letargiába esni ha valami nem úgy sül el ahogyan azt en eltervezem.. Kerlek ne oltsatok le csak nagyon szarul erzem magam most ez miatt.. 14/L2017. márc. 31. 19:59
1/7 anonim válasza:
Ez mit keres a sport kategóriában? Kéne egy anorexia kategória is...
2/7 anonim válasza:
Egy edzést kihagyni nem a világvége.Az sem,hogy többet ettél,mert nem egy napon múlik a diéta meg a forma.Ne edd magad,a stresszeléssel többet ártasz mint azzal a +100 kalóriával.
5/7 A kérdező kommentje:
Igazatok van :) Az elsőnek is köszönöm bár eléggé szíven ütött de megkell valahogy értetnem magammal hogy néha-néha egy egy edzest kihagyni nem halalos bűn, de nehéz aki csinalja mar egy ideje azt tudhatja...
2017. márc. 31. 20:40
6/7 anonim válasza:
14 eves vagy komolyan. Egyel egeszsegesen es mozogj, de ne csinaj ekkora ugyet belole :F
7/7 anonim válasza:
1. Túlreagálod
2. Sok a nyafogás :D
3. Ez normal,ne ilyedj meg magadtól..akk is ,ha nagyon furcsa. Csak a hormonok, nyugi! :) Velem is vol,hasonló képpen. Csak én nem vagyok sportoló. De amiket leírtál,az elég gyakori hangulat változásnak tűnik számomra. De mint már leírtam,ez normális a te korcsoportodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!